Εκτέλεση
Για το τηγανιτό κουνουπίδι, χωρίζουμε το κουνουπίδι σε μικρές φουντίτσες, και ετοιμάζουμε το χυλό.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε την μπίρα, την πάπρικα, το αλάτι, το πιπέρι και το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, τόσο ώστε
να φτιάξουμε ένα κουρκούτι.
Βουτάμε
κάθε μπουκετάκι στο χυλό και τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο για λίγα
λεπτά μέχρι να ροδίσει. Αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στεγνώσει
καλά.
Για τη σάλτσα γιαουρτιού που θα συνοδέψουμε το τηγανιτό κουνουπίδι
Σε μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά με σύρμα και σερβίρουμε το τραγανό κουνουπίδι με τη σος γιαουρτιού στο πλάι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου