links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Ο Μάρκος Βασίλας γυρίζει την πλάτη στο «χρίσμα» του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αμφιλοχίας, Μάρκος Βασίλας δηλώνει ότι πορεύεται ανεξάρτητος και ακομμάτιστος στο δρόμο για τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου στον Δήμο Αμφιλοχίας.

Πολλοί ήταν οι υποψήφιοι δήμαρχοι – ανά την επικράτεια – που αρνήθηκαν να δεχθούν το προεκλογικό «χρίσμα» από τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς φοβούνται ότι οι συνδυασμοί τους θα οδηγηθούν στην ήττα.

Στην Αιτωλοακαρνανία μετά και την ανακοίνωση στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ προς υποψηφίους δημάρχους (ΕΔΩ), ο Μάρκος Βασίλας έσπευσε να ''αδειάσει'' το κυβερνών κόμμα και να δηλώσει στους πολίτες ότι συνεχίζει ανεξάρτητος, ακομμάτιστος έχοντας το «χρίσμα» του κόσμου και μόνο.

Ο συνδυασμός μας είναι πολιτικά ανεξάρτητος...

Η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ με την οποία καλεί σε στήριξη συνδυασμών σε όλη τη χώρα προκάλεσε και την παρέμβαση του υποψήφιου δημάρχου Αμφιλοχίας Μάρκου Βασίλα (επικεφαλής ενός εκ των συνδυασμών που περιλαμβάνει η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ) .

«Οποιαδήποτε ανακοίνωση στήριξης από ομάδες και κομματικούς φορείς, αφορούν τους ίδιους και όχι το συνδυασμό μας», αναφέρει σε ανακοίνωση του που αναλυτικά έχει ως εξής:

Έχω τονίσει από την διακήρυξη του συνδυασμού μας και σε όλες τις συνεντεύξεις μου και ομιλίες μου ότι ο συνδυασμός μας είναι πολιτικά ανεξάρτητος και συμπεριλαμβάνει υποψηφίους απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους.

Υπάρχει δε σεβασμός στη κομματική δραστηριότητα του κάθε υποψηφίου και δεν αφορά το συνδυασμός μας.

Κοινός τόπος όλων μας είναι μόνο η αυτοδιοίκηση και το μέλλον του δήμου μας. Οποιαδήποτε ανακοίνωση στήριξης από ομάδες και κομματικούς φορείς, αφορούν τους ίδιους και όχι το συνδυασμό μας.

Ο συνδυασμός μας εκφράζεται με δικά του δελτία τύπου, ανακοινώσεις που υπογράφονται από τον αρχηγό της παράταξης Μάρκο Βασίλα.


Με πληροφορίες από: KΑΤΟΥΝΑ News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE