links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

14 Μαρτίου: Παγκόσμια ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας

Έχετε βαρεθεί την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, τις αγαπούλες, τα αρκουδάκια και τα λουλούδια αλλά είστε αναγκασμένοι να τα υπομένετε όλα αυτά εξαιτίας των κοριτσιών σας; 

Σας καταλαβαίνουμε αγαπητοί αναγνώστες όμως να έχετε στο μυαλό σας κάτι: ακριβώς ένα μήνα μετά την ημέρα των ερωτευμένων υπάρχει και άλλη μια γιορτή, φτιαγμένη για τις δικές σας (αντρικές) ψυχούλες, διότι και εσάς μάνα σας γέννησε. Είναι η Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας.

Και όμως, καλά διαβάσατε. Στις 14 Μάρτη έχει θεσπιστεί η συγκεκριμένη μέρα και στόχος της ίδρυσης της συγκεκριμένης γιορτής είναι να ισορροπείται κάπως το κλίμα της αγάπης και του προδέρμ που βιώνουμε κάθε χρόνο στις 14 Φεβρουαρίου.

Έτσι πρέπει να γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας!

Η ιδέα προέκυψε στις ΗΠΑ και την σκέφτηκε ο Τομ Μπέρτσι, ένας ραδιοφωνικός παραγωγός. Ο συγκεκριμένος τύπος λοιπόν, πριν μερικά χρόνια είπε πως επειδή αντικειμενικά η 14 Φεβρουαρίου είναι μια μέρα που κατά βάση υπάρχει για να ικανοποιούνται οι γυναίκες, στις 14 Μαρτίου πρέπει να υπάρχει μια ημέρα που κατά βάση θα ικανοποιεί τους άντρες. Και έτσι σκέφτηκε την Ημέρα της Πεολειχίας.


Ταυτόχρονα ωστόσο, παρατήρησε πως στις 14/2 η γιορτή είναι διπλή. Διότι εκτός από ημέρα των ερωτευμένων είναι και ημέρα χορτοφαγίας. Άρα η 14 Μάρτη έπρεπε να ενισχυθεί και με μια γαστρονομική πινελιά. Και έτσι διαμορφώθηκε η Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας, που τα τελευταία χρόνια «παλεύει» μέσα από το ίντερνετ να εξαπλωθεί σε όλο και περισσότερα ζευγάρια.
Έτσι πρέπει να γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας!

Οι κανόνες της ημέρας είναι σχετικά απλοί: καταρχήν, απαγορεύονται τα λουλούδια και τα ρομαντικά δώρα γενικά. Κατά δεύτερον, το κορίτσι οφείλει να μαγειρέψει μία μεγάλη μπριζόλα για το αγόρι και είτε πριν είτε μετά είτε ακόμα και κατά την διάρκεια του γεύματος να ικανοποιήσει το αγόρι της με το δεύτερο… έθιμο της ημέρας.
Ο άντρας από την μεριά του θα πρέπει να αποφύγει τις προηγούμενες μέρες να φάει τροφές κρεμμύδια και κόκκινο κρέας που δημιουργούν άσχημες μυρωδιές. Επίσης, απαγορεύονται ρητά ο καφές, το τσιγάρο και το αλκοόλ σε αντίθεση με τη μέντα, το λεμόνι και τα φρούτα που συνιστούνται.
Ζήτω η Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας λοιπόν!


Πηγή ανάρτησης: menshouse.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE