links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Η αληθινή ιστορία πίσω από το παραμύθι της πεντάμορφης και του τέρατος

«Μια φορά και έναν καιρό…» ήταν ένας άνδρας διαφορετικός από τους υπόλοιπους και μια γυναίκα με τεράστια δύναμη ψυχής και περίσσευμα αγάπης. Θα μπορούσε να είναι η αρχή κάθε παραμυθιού στον πυρήνα του οποίου υπάρχει μια αγάπη.
Μια αγάπη που έμεινε στην ιστορία, επειδή ήταν τόσο διαφορετική απ’ όλες τις υπόλοιπες. Που ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς. Που κανείς δεν πίστεψε σε αυτή. Ούτε καν οι δυο πρωταγωνιστές της. Που όμως, έμελλε να μετατραπεί σε ένα καταπράσινο δέντρο που χαρίζει απλόχερα τους καρπούς του και οι ρίζες του φτάνουν τόσο βαθιά που κανείς δεν μπορεί να το πειράξει.
Είναι το σημείο στον χρόνο που το παραμύθι συναντά την (σκληρή, πολλές φορές) πραγματικότητα και μεταξύ τους μπερδεύονται. Αυτή ακριβώς είναι η ιστορία (σαν παραμύθι) της πεντάμορφης και του τέρατος. Δυο ανθρώπων που τους ένωσε η μοίρα και γιγάντωσε την ιστορία τους η οποία μέσα από διηγήσεις, από γραπτά και εσχάτως από ταινίες και τραγούδια έφτασε μέχρι τις ημέρες μας για να αποτελεί την απόδειξη πως τελικά όλα είναι δυνατά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE