links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Μπιφτέκια με γίγαντες και σπανάκι [Συνταγή της Ελένης Ψυχούλη]

Διαδικασία


Σπάτε τους βρασμένους γίγαντες σε μικρότερα κομμάτια, με πιρούνι.

Βάζετε σε μπολ τους γίγαντες, το σπανάκι, το κρεμμύδι, τα μυρωδικά, το ξύσμα πορτοκαλιού, το αβγό, τη φρυγανιά και την 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνετε και πλάθετε μέχρι να πάρετε ένα ομοιόμορφο μίγμα.

Βάζετε το μίγμα στο ψυγείο για 30 λεπτά, να σφίξει.

Πλάθετε κεφτεδάκια στο μέγεθος που προτιμάτε, τα αλευρώνετε και τα τηγανίζετε σε ζεστό ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν κι από τις δύο πλευρές.

Tips


Αν θέλετε τα μπιφτέκια σας πιο ελαφριά, τα πανάρετε με τριμμένη φρυγανιά αντί για αλεύρι και τα ψήνετε στο φούρνο στους 180οC.


Πηγή συνταγής: www.olivemagazine.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE