links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Συμπλοκή αναστάτωσε την Αμφιλοχία- Μία σύλληψη, αναζητούνται πολλά άτομα 👮🏻


Σε σοβαρό επεισόδιο παρεκτράπηκε μια προσωπική διαφορά-παρεξήγηση μεταξύ νεαρών ατόμων σε μπαρ της Αμφιλοχίας τα ξημερώματα της Τρίτης. Υπήρξε συμπλοκή, ξυλοδαρμοί, μία σύλληψη ενώ αναζητούνται πολλά άτομα.
Το επεισόδιο ξεκίνησε μέσα στο κατάστημα και συνεχίστηκε μάλιστα στο λιμάνι αναστατώνοντας την πόλη και αποτελώντας χθες το αντικείμενο συζήτησης.
Συγκεκριμένα, αρχικά στο μπαρ καυγάδισαν έξι άτομα (δύο εναντίον …τεσσάρων ) και στη συνέχεια όταν το σκηνικό μεταφέρθηκε στο λιμάνι ενεπλάκησαν και άλλα. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου υπήρξαν και χειροδικίες ενώ οι δύο παθόντες φέρονται να… κατέληξαν στη θάλασσα. Ένα άτομο μάλιστα μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο Κέντρο Υγείας.
Ακολούθησε η αστυνομική έρευνα στα πλαίσια της οποία συνελήφθη ένας 34χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικής βλάβης, απειλή και εξύβριση. Ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν και άλλα άτομα, τρία εκ των οποίων τα στοιχεία έχουν ταυτοποιηθεί και άλλα άγνωστα προς το παρόν. Μεταξύ των εμπλεκόμενων και ένας αστυνομικός.
Και ο συλληφθείς με τη σειρά πάντως υπέβαλλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση σε βάρος άλλου ατόμου που αναζητείται.
 – Νέα και Ειδήσεις για το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE