links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Η πανέμορφη τραγουδίστρια από την Κωνωπίνα, Ιουλία Καλλιμάνη έχει τη μουσική χαραγμένη στο κορμί της (συνέντευξη στο oneman.gr)


Η νεαρή τραγουδίστρια έπιασε το τιμόνι του σκάφους και μας πήγε μια βόλτα στις μουσικές της θάλασσες.    
Το πρώτο που πρόσεξα πάνω της ήταν το τατουάζ μιας τίγρης, που έχει 'χτυπήσει' στον δείκτη του αριστερού της χεριού. Πριν καν τη ρωτήσω, κατάλαβα γιατί το είχε. Το βλέμμα της, άλλωστε μιλούσε από μόνο του.
Την Ιουλία Καλλιμάνη μπορεί να την γνώρισες καλύτερα φέτος από τη συμμετοχή της στο 'The Voice', όμως, αν την προσέξεις καλύτερα σίγουρα κάτι σου θυμίζει. Μπορεί να φταίει και το βλέμμα που λέγαμε. Δεν ξεχνιέται εύκολα.
Γεννήθηκε σε ένα χωριό λίγο έξω από το Αγρίνιο, την  Κωνωπίνα Ξηρομέρου και ήρθε στα 12 της στην Αθήνα. Από μικρή ήξερε πως η μουσική είναι ο δρόμος της, γι' αυτό και αργότερα το 'χτύπησε' και τατού στο δεξί της μπράτσο. 
"Ξεκίνησα επαγγελματικά να τραγουδάω από τα 17 μου. Πριν από αυτό τραγουδούσα μόνο σε καραόκε πάρτι και σπίτι μου. Δεν είχα πάει ποτέ σε Ωδείο. Πρώτη μου συνεργασία ήταν με τον Στάθη Ξένο. Αυτός ήταν που με πήρε δίπλα του στα μαγαζιά που τραγουδούσε και έκανα τα πρώτα μου βήματα".
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ: www.oneman.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE