links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Ο γιατρός από το Σπάρτο που κάνει «θαύματα» σε γόνατα και ισχία. 🏥

Ο ορθοπαιδικός χειρουργός με καταγωγή από το Σπάρτο Αμφιλοχίας, που έχει συνδέσει το όνομά του με την επανάσταση στην ολική αρθροπλαστική στην Ελλάδα, μέλος της Αμερικανικής εταιρείας ορθοπαιδικών χειρουργών.

Μόλις σε μισή ώρα χειρουργικής επέμβασης και λιγότερης από 24 ώρες παραμονής στο νοσοκομείο, οι ασθενείς περπατούν την ίδια κιόλας ημέρα χάρη στις επαναστατικές μεθόδους που χρησιμοποιεί ένας δικός μας γιατρός.
Πρόκειται για τον Ευάγγελο Γάκη, με καταγωγή από το Σπάρτο Αμφιλοχίας, ο οποίος είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός και ειδικεύεται στη χειρουργική θεραπεία των παθήσεων του ισχίου και του γόνατος σε ενήλικες και εφήβους.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γάκης διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε αρθροσκόπηση και αρθροπλαστική ισχίου αλλά και σε αρθροσκόπηση και αρθροπλαστική γόνατος και έχει άποψη για την μελλοντική εξέλιξη των μεθόδων της χειρουργικής αντιμετώπισης και αποθεραπείας των καθήσεων του ισχίου και του γόνατος. Για αυτό το λόγο, είναι από τους λίγους ιατρούς που ασχολείται με το σχεδιασμό αλλά και τη λειτουργικότητα μέσων που βοηθούν στην εξέλιξη της επιστήμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE