links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

ΣΟΚ σε χωριό του ορεινού Βάλτου! 68χρονος αποπειράθηκε να βιάσει 71χρονη

 Σοκ προκαλεί η είδηση σύλληψης ενός 68χρονου, σε χωριό της Δ.Ε. Ινάχου του Δήμου Αμφιλοχίας, στον ορεινό Βάλτο, για απόπειρα βιασμού, 71χρονης συγγενούς του!
Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς του Α.Τ. Εμπεσού, μετά από καταγγελία της ηλικιωμένης στις Αρχές, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr κατάφερε να διαφύγει από το σπίτι όπου το πρωί, τελέστηκε η απόπειρα και τηλεφώνησε στο Τμήμα. Πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο δράστης άσκησε βία σε βάρος της προκειμένου να την βιάσει, ευτυχώς ωστόσο δεν τα κατάφερε.
Οι αστυνομικοί προχώρησαν άμεσα στον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη, ο οποίος αντιμετωπίζει τις βαριές κατηγορίες της απόπειρας βιασμού και της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Αύριο, θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Αγρινίου.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:
Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε χωριό του Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εμπεσού, ένας 68χρονος ημεδαπός, διότι με την άσκηση σωματικής βίας αποπειράθηκε να εξαναγκάσει σε ασελγή πράξη 71χρονη ημεδαπή συγγενή του εξ΄ αγχιστείας, ενώ παράλληλα ενέργησε σε αυτή θωπείες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE