links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

ΤΑΝΓΚΟ ΠΟΛΕΜΟΥ: Ο Αιτωλοακαρνάνας Ανδρέας Νικάκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο

 
Ο φίλος και πατριώτης μας Ανδρέας Νικάκης παρουσιάζει το καινούργιο του βιβλίο ΄΄Τάγκο πολέμου΄΄, να του ευχηθούμε ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ και καλές πωλήσεις...

Στις 9 Ιουλίου λοιπόν η πρώτη παρουσίαση του Τάνγκο πολέμου στην Αθήνα. Με μεγάλη μου χαρά θα υποδεχτώ, φίλους και γνωστούς σε μια μέρα με πολλά απρόοπτα γιατί, το καλύτερο χαμόγελο έρχεται...έτσι ξαφνικά...προσπαθώντας 'ίσως να.... χορέψεις ένα Τάνγκο πολέμου.
Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την  Δευτέρα, 9 Ιουλίου στις 7:30 μ.μ. - 10:30 μ.μ.
στο Cafe - Πολυχώρο  " Αίτιον "  Τζιραίων 8-10 (Tziraion 8-10), 11742 Αθήνα


Το Τανγκό Πολέμου είναι ένα μυθιστόρημα βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα.Ένα βιβλίο που γράφτηκε μέσα σε 26 ημέρες.
Ανδρέας Νικάκης 

Τανγκό Πολέμου Andreas Nikakis·
Τανγκό Πολέμου,ένα μυθιστόρημα από τις Εκδόσεις Πηγή, βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα που αφηγείται ο ήρωας του βιβλίου σε έναν νέο επίδοξο συγγραφέα. Ξεκινώντας από την εφηβική του ηλικία στις φαβέλες τις Ροσίνια τις αρχές του 19 αιώνα,μια ιστορία που θέλει να ξεχάσει...παρακαλώντας κάποιος να του την θυμίσει. Η δύναμη του ανθρώπινου είδους,ο έρωτας..η αναζήτηση...ο πόλεμος και ο χορός του Τάνγκο που τον περιμένει για να του δείξει πως οι νότες είναι οι τελευταίες που πεθαίνουν.

Ανδρέας Νικάκης

Ο Ανδρέας Νικάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Νεοχώρι Μεσολογγίου την άνοιξη του 1978. Αποφοίτησε απο το Γυμνάσιο Νεοχωρίου και στην ηλικία των 14 ετών ξεκίνησε το ταξίδι του με πρώτο προορισμό την Αθήνα. Μεγαλώνοντας, ταξίδεψε στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής. Πλέον ζει μόνιμα στην Αθήνα.
Γράφει διηγήματα από μικρή ηλικία. Το Τάνγκο Πολέμου είναι το πρώτο του μυθιστόρημα, βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE