►Υλικά◄
για 4 ατομικά μπολ
500 γραμμ. γιαούρτι στραγγιστό καλής ποιότητος
3-4 κουταλιές της σούπας ζαχαρούχο γάλα (εξαρτάται πόσο γλυκό το θέλουμε. Εγώ έβαλα τρεις, ανακάτεψα το λεμόνι, το δοκίμασα και προσέθεσα άλλη μια)
4 κουταλιές της σούπας χυμό λεμόνι
Το ξύσμα από ένα λεμόνι
5 μπισκότα digestive
500 γραμμ. γιαούρτι στραγγιστό καλής ποιότητος
3-4 κουταλιές της σούπας ζαχαρούχο γάλα (εξαρτάται πόσο γλυκό το θέλουμε. Εγώ έβαλα τρεις, ανακάτεψα το λεμόνι, το δοκίμασα και προσέθεσα άλλη μια)
4 κουταλιές της σούπας χυμό λεμόνι
Το ξύσμα από ένα λεμόνι
5 μπισκότα digestive
►Εκτέλεση◄
Ανακατεύουμε
το γιαούρτι με το ζαχαρούχο γάλα, το χυμό λεμόνι και τα 3/4 από το
ξύσμα του λεμονιού. Σε κάθε ατομικό μπολ σπάμε με τα χέρια σε κομμάτια
από ένα μπισκότο digestive.
Προσθέτουμε το μείγμα του γιαουρτιού και από πάνω πασπαλίζουμε με μπισκότο το οποίο έχουμε τρίψει σε σκόνη στο μούλτι. Διακοσμούμε με το ξύσμα λεμονιού που έχουμε κρατήσει.
Προσθέτουμε το μείγμα του γιαουρτιού και από πάνω πασπαλίζουμε με μπισκότο το οποίο έχουμε τρίψει σε σκόνη στο μούλτι. Διακοσμούμε με το ξύσμα λεμονιού που έχουμε κρατήσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου