links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Η εφαρμογή που σε «μετράει» όσο εσύ γράφεις χιλιόμετρα 🚘

Η εφαρμογή που σε «μετράει» όσο εσύ γράφεις χιλιόμετρα Ας είμαστε ειλικρινείς. Όλοι υπερηφανευόμαστε για τις οδηγικές μας ικανότητες. Όμως είτε θέλουμε να το παραδεχτούμε είτε όχι, υπάρχει η πιθανότητα να μην είμαστε και τόσο καλοί οδηγοί όσο νομίζουμε ή όσο μπορεί να μας λένε οι άλλοι, ή τουλάχιστον όλες τις ώρες.

Στην εποχή των smartphones υπάρχει μία εφαρμογή η οποία μπορεί να καταγράψει τις συνήθειες που ακολουθείτε ενώ οδηγείτε, να βαθμολογηθείτε από αυτές και αφού βελτιωθείτε να λάβετε και την ανάλογη επιβράβευση. Είναι ένας καλός τρόπος να μάθετε τις συνήθειές σας όταν οδηγείτε.
Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική παρέχει αυτήν την εφαρμογή.

Γνωρίστε το ΜΙΝΕΤΤΑ DRIVE.
minettadrive
Πόσο «μετράς» σαν οδηγός; Ακολουθείς τα σωστά όρια ταχύτητας; Έχεις το μυαλό σου στην οδήγηση; Οδηγείς με… το μαλακό; Πόσο έγκαιρα αντιδράς; Ήρθε η ώρα που έχεις μπροστά σου τον τρόπο όλα αυτά να τα μάθεις. Πώς; Με το ΜΙΝΕΤΤΑ DRIVE, την εφαρμογή που κατεβάζεις στο κινητό σου χωρίς καμία απολύτως χρέωση, ανεξάρτητα με το αν είσαι ασφαλισμένος στην ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική. Η εφαρμογή σε μετράει και σε αξιολογεί ως οδηγό όση ώρα γράφεις χιλιόμετρα.
Έτσι μπορείς να δεις πόσο σωστός, συγκεντρωμένος και ήρεμος είσαι όταν πιάνεις το τιμόνι αλλά και τι χρειάζεται να βελτιώσεις για σένα που η ασφάλεια, η δική σου, της οικογένειάς σου και των γύρω σου, είναι ό,τι πιο σημαντικό.
Το MINETTA DRIVE είναι το απόλυτο app που σου δίνει μια αξιόπιστη εικόνα της οδηγικής σου συμπεριφοράς. Όσο για το πώς μπορείς να το έχεις στο smartphone σου, η διαδικασία είναι απλή.

Πώς λειτουργεί η εφαρμογή του MINETTA DRIVE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE