Υλικά
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι σιμιγδάλι χοντρό
1 φλιτζάνι σιμιγδάλι ψιλό
½ φλιτζάνι αμύγδαλα ασπρισμένα
½ φλιτζάνι σταφίδα σουλτανίνα
Για το σιρόπι
2 ½ φλιτζάνια νερό
1 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού
1 φλιτζάνι ζάχαρη.......................
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι σιμιγδάλι χοντρό
1 φλιτζάνι σιμιγδάλι ψιλό
½ φλιτζάνι αμύγδαλα ασπρισμένα
½ φλιτζάνι σταφίδα σουλτανίνα
Για το σιρόπι
2 ½ φλιτζάνια νερό
1 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού
1 φλιτζάνι ζάχαρη.......................
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου