ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018

Έξι δήμοι της Αιτωλοακαρνανίας δεν απάντησαν στον Τσιρώνη για τα αδέσποτα.

Ελλιπή ανταπόκριση των Δήμων στην αποστολή στοιχείων προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων αναφορικά με τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς καταλογίζει ο Αναπληρωτής Υπουργός, Ι. Τσιρώνης. 

Ειδικότερα, απέστειλε επιστολή σε 169 Δήμους που, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, δεν ανταποκρίθηκαν, απευθύνοντας ταυτοχρόνως την ίδια επιστολή στις Περιφέρειες, ζητώντας από αυτές“ να συντονίσουν και να συγκεντρώσουν τις απαντήσεις των Δήμων αρμοδιότητάς τους”.

Πρόκειται για την επιστολή, όπου ο Αναπλ. Υπουργός αναφέρει ότι στις 21.12.2017 ζήτησε από όλους τους Δήμους να στείλουν, μέχρι 15.1.2018, συγκεκριμένα δεδομένα για την κατάσταση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς στην περιοχή τους, όπως προκύπτει από την παρακολούθηση του πληθυσμού τους και από την εφαρμογή του προγράμματος περισυλλογής και διαχείρισής τους.
Παρότι η ανταπόκριση ορισμένων Δήμων ήταν άμεση, συνεχίζει, υπήρξαν πολλοί από τους οποίους το Υπουργείο δεν έλαβε απάντηση, γι αυτό τους θέτει νέα προθεσμία την 15η.3.2018.

Σε περίπτωση που κάποιος Δήμος δεν εφαρμόζει καμία διάταξη του ανωτέρω άρθρου, θα πρέπει να το γνωστοποιήσει εγγράφως εντός της ανωτέρω προθεσμίας, καταλήγει ο κ. Τσιρώνης.

Στους 169 Δήμους που, κατά τον Αναπλ. Υπουργό, δεν απάντησαν είναι και οι δήμοι Αγρινίου, Ακτίου-Βόνιτσας, Αμφιλοχίας, Θέρμου, Ναυπακτίας και Ξηρομέρου. Όλοι δηλαδή της Αιτωλοακαρνανίας πλην του δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

 https://www.acheloostv.gr/news/2018/03/15/%ce%88%ce%be%ce%b9-%ce%b4%ce%ae%ce%bc%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%91%ce%b9%cf%84%cf%89%ce%bb%ce%bf%ce%b1%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%bd%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b1%cf%80/
Πηγή: www.acheloostv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE