links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Κινήματος Αλλαγής»

Στην τελική ευθεία για το ιδρυτικό συνέδριο του «Κινήματος Αλλαγής»

Συντρόφισσες – Σύντροφοι

Βρισκόμαστε ήδη στην τελική ευθεία για το ιδρυτικό συνέδριο του «Κινήματος Αλλαγής», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το τριήμερο 16-17-18 Μαρτίου 2018.
Σύμφωνα με όσα έχουν αποφασιστεί από την Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου, συγκροτήθηκαν τα προσωρινά Συντονιστικά ανά Νομό, τα οποία αποτελούνται από τους Γραμματείς και Συντονιστές όλων των Κομμάτων / Κινήσεων που απαρτίζουν το «Κίνημα Αλλαγής».

Το δεύτερο  15ήμερο του Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν και στο  Νομό μας προσυνεδριακές εκδηλώσεις, οι οποίες θα αποφασιστούν και θα ανακοινωθούν μετά τη συνεδρίαση του προσωρινού συντονιστικού του Νομού εντός της εβδομάδας.
Επίσης σύμφωνα με την απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του «Κινήματος Αλλαγής», οι εκλογές για την ανάδειξη των αντιπροσώπων του συνεδρίου θα διεξαχθούν στις 4 Μαρτίου 2017, με ενιαίο ψηφοδέλτιο σε κάθε Καλλικρατικό δήμο και με ένα (1) σταυρό επιλογής.

Οι υποψηφιότητες θα πρέπει να  κατατεθούν μέχρι την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018.

Δικαίωμα ψήφου για την εκλογή συνέδρων θα έχουν όλοι όσοι πήραν μέρος στις εκλογές της 12ης Νοεμβρίου και δήλωσαν ότι συμμετείχαν ως μέλη του νέου φορέα. Επίσης όσα μέλη εγγραφούν στην ιστοσελίδα kinimaallagis.gr έως τις 26 Φεβρουαρίου.

Μέχρι εκείνη την ημέρα μπορεί να γίνει και η επικαιροποίηση των στοιχείων που όμως δεν αποτελεί προϋπόθεση για την άσκηση δικαιώματος ψήφου. Διευκολύνει όμως για τον εντοπισμό του εκλογικού τμήματος που θα ασκήσει το δικαίωμά του.

Κατά την επικαιροποίηση δεν απαιτείται η συμπλήρωση της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του εκλογέα. Ούτε απαιτείται η καταβολή εισφοράς η οποία θα καταβληθεί την ώρα άσκησης του εκλογικού του δικαιώματος.

Όποιος κατά τις εκλογές της 12ης Νοεμβρίου έχει ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα και επιθυμεί να ψηφίσει και στις εκλογές της 4ης Μαρτίου σε διαφορετικό εκλογικό κέντρο οφείλει να το δηλώσει υποχρεωτικά κατά την επικαιροποίηση των στοιχείων, έως τις 26 Φεβρουαρίου.

Τέλος, την 1η Μαρτίου θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Κινήματος Αλλαγής ο πλήρης κατάλογος των εκλογικών κέντρων που θα λειτουργήσουν καθώς και οδηγίες για το πού θα ψηφίσει ο καθένας.

Συντρόφισσες – Σύντροφοι

Πάρτε μέρος μαζικά στις προσυνεδριακές μας εκδηλώσεις.
Όλοι μαζί συλλογικά μπορούμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα ΕΛΠΙΔΑΣ και ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE