links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Αμφιλοχία: Νέο στοιχείο φωτιά για την Μαρία Ιατρού – Το τσαντάκι και τα χρήματα στο μοιραίο αυτοκίνητο [pics]

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου της νεαρής μητέρας, Μαρίας Ιατρού, από το Λουτράκι. Για χρήματα που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο της κάνουν λόγο ντόπιοι στην Αμφιλοχία, ενώ εντύπωση προκαλούν τα όσα λέγονται για την πινακίδα του αυτοκινήτου της, η οποία παραδόθηκε στην αστυνομία μια εβδομάδα μετά τη θανατηφόρα βουτιά στην θάλασσα.

«Βρέθηκαν ένα μάτσο χρήματα»

«Το βράδυ που έφεραν το αυτοκίνητο από τη θάλασσα κάποιοι που ήταν εκεί από τους ιθύνοντες άνοιξαν το καπό και είχε ένα τσαντάκι με ένα μάτσο πενηντάρικα, αυτή τη λέξη άκουσα το μάτσο, εδώ στα Αμφιλοχιώτικα ερμηνεύεται σε πολλά χρήματα τουλάχιστον 40-50 πενηντάρικα», αποκαλύπτει στην τηλεόραση του Star ο Γιώργος Κτίστης, ιδιοκτήτης εστιατορίου στη περιοχή.

Ο ιδιοκτήτης ταβέρνας στην παραλία της Αμφιλοχίας, όπως λέει, ενημέρωσε τον σύζυγο της όταν εκείνος πήγε στην Αμφιλοχία μετά την τραγική αποκάλυψη ότι η μητέρα των τεσσάρων παιδιών τους, ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα. «Αυτό που θέλω εγώ είναι να λάμψει η αλήθεια, αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και θα φτάσουμε μέχρι το τέλος την υπόθεση», λέει ο Άρης Αντωνόπουλος, σύζυγος της 36χρονης.

Μαρία Ιατρού: Ερωτήματα για την πινακίδα του αυτοκινήτου της




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE