ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2018

Sex Academy στην Αθήνα: Το πρώτο «σχολείο για το σεξ» υπόσχεται να μας μάθει όλα τα μυστικά

Sex Academy στην Αθήνα: Το πρώτο «σχολείο για το σεξ» υπόσχεται να μας μάθει όλα τα μυστικά
Σεμινάρια σε... τιμή γνωριμίας
Απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν να... τελειοποιήσουν το σεξ και να φτάσουν την ηδονή «από το επίπεδο 1 στο επίπεδο 10», όπως λένε οι διοργανωτές - Μαθήματα ειδικά για γυναίκες, για άντρες, για γκέι, αλλά και για ΑμΕΑ
Με σεμινάρια «σε τιμή γνωριμίας» ανοίγει τις πύλες του και στην Ελλάδα το πρώτο «σχολείο για το σεξ», με διήμερες διαλέξεις για κάθε ενδιαφερόμενο.
Ειδικά για γυναίκες, ειδικά για άντρες, για γκέι, μπάι αλλά και ανθρώπους με ειδικές ανάγκες ή αυτισμό, το σεμινάριο υπόσχεται «να διδάξει περιζήτητες τεχνικές σεξ και σου δίνει τα κλειδιά, τα εργαλεία, για να κατευθυνθείς από το επίπεδο ηδονής 1 στο επίπεδο ηδονής 10».
Οι διοργανωτές τονίζουν πως το σεμινάριο έχει να κάνει με το «sex coaching» και απευθύνεται σε άτομα σεξουαλικά υγιή, που θέλουν να βελτιώσουν την εμπειρία.

Παράλληλα, όπως επισημαίνεται σχετικά, το sex coaching και το σεμινάριο αυτό ειδικά «κάνει τρία άλλα σημαντικότερα πράγματα:

1. Πολεμά την σεξουαλική ντροπή: Αιώνες σεξουαλικής ντροπής που δημιούργησαν αντιστάσεις στη σεξουαλικότητά μας, μπλοκαρίσματα, και βέβαια ιστορικά εγκλήματα.
2. Οδηγεί στην Ερωτική Αυτοπραγμάτωση: Γιατί όταν εκπληρώνεις το δυναμικό σου ως ερωτικό ον, όχι μόνο αγγίζεις την Ευτυχία, αλλά νιώθεις μικρός θεός.
3. Μας κάνει να αποδεχτούμε πραγματικά την σεξουαλικότητα - την δική μας και των άλλων- και να δούμε την ομορφιά της ανθρώπινης σεξουαλικής έκφρασης σε όλες της τις μορφές
».

sex coach Ειρήνη Χειρδάρη - photo: www.allyou.gr

Το σεμινάριο ξεκινά στις 13 Ιανουαρίου στο κλαμπ Lohan, από την sex coach Ειρήνη Χειρδάρη και εξειδικευμένους συνεργάτες: Sex coaches, σεξολόγοι, gay/ bi coaches, δασκάλες τάντρα, γυναικολόγοι, νευροβιολόγοι, exotic dancer (για μαθήματα στριπτίζ), mistress (για κοινό με BDSM σεξουαλικότητα), σεξουαλικοί βοηθοί (οι οποίοι ειδικεύονται στο σεξ των ΑΜΕΑ και των αυτιστικών) κλπ.

Αναλυτικά, τα σεμινάρια που περιλαμβάνει το πρώτο σχολείο για το σεξ στην Ελλάδα: 

13 Iανουαρίου 2018 «Το σεξ για προχωρημένες» και 14 Ιανουαρίου 2018 «Το σεξ για προχωρημένους»

Η sex coach Ειρήνη Χειρδάρη παρουσιάζει σε δύο workshop, ένα για γυναίκες και ένα για άντρες, τις μυστικές τεχνικές του sex και τα καλύτερα και πιο ακριβοπληρωμένα μέχρι σήμερα μυστικά του sex coaching. Δυνατές τεχνικές στοματικού σεξ, παραλλαγές στάσεων, τεχνικές προκαταρκτικών και ερωτικό μασάζ για το μόριο και για το αιδοίο… Θα τις δεις σε σκίτσα στο power point και η πρακτική γίνεται πάνω σε ομοιώματα τα οποία δίνονται μέσα στην αίθουσα του workshop.

20 Ιανουαρίου 2018 «Gay workshop: Σεξουαλικότητα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE