Μια καταπληκτική ιδέα για πρωινό....
Υλικά Συνταγής
Εκτέλεση
*Χρόνος ψησίματος: 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά.
Χτυπάμε σε μπολ τα υγρά υλικά και τα αφήνουμε στην άκρη.
Αλείφουμε τις 2 φέτες με μαργαρίνη με βούτυρο και μερέντα.
Σκεπάζουμε με τις άλλες δυο φέτες και κλείνουμε σε σάντουιτς. Πιέζουμε
ελαφρά για να κολλήσουν.
Τις βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος και τις περιχύνουμε με το υγρό
μείγμα. Αφήνουμε να σταθούν για 2-3 λεπτά και αναποδογυρίζουμε. Δεν πρέπει να ρουφήξουν πολύ, γιατί λόγω της γέμισης θα διαλυθούν.
Σε ένα φαρδύ μπολ βάζουμε τα σπασμένα corn flakes, πανάρουμε τις αυγοφέτες και από τις δυο πλευρές, ώστε να κάνουν κρούστα.
Ζεσταίνουμε το τηγάνι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά. Βάζουμε λίγη μαργαρίνη με βούτυρο για να λιώσει.
Ροδίζουμε κάθε σάντουιτς για 2-3 λεπτά και αναποδογυρίζουμε, για να ροδίσει και από την άλλη.
Όπως το βγάζουμε ζεστό, αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί για λίγο.
Σερβίρουμε με φράουλες ή μπανάνα.
Δοκιμάστε και τις μοναδικές Αυγοφέτες με μέλι. Πατήστε εδώ, βρείτε τη συνταγή και ακολουθήστε βήμα βήμα.
www.argiro.gr |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου