links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

«ΠΕΡΙ ΤΟ…ΣΗΜΕΙΟΝ…«G!»!. Γράφει ο Μπάμπης Κ. Μώκος

Νο 30.-Από την νέα ενότητα «ΑΤΙΜΗ…ΚΕΝΩΝΙΑ!!».Του Μπάμπη Κ.Μώκου.
Ητονε λέει στη Γερμανία κάπου ανάμεσα ’40 -’45 ένας γιατρός γυναικολόγος ονόματι Ερστ Γκράφενμπουργκ (μανία αυτοί οι Γερμανοί να μην προφέρουν όλα τα φωνήεντα!).
Και στεναχωρημένος από τις… κατακεφαλιές που έτρωγε ο Χίτλερ, τό’χε ρίξει στην έρευνα.
Και βγήκε κάποια ημέρα και ανακοίνωσε μια σπουδαία ανακάλυψη.
Ότι δηλαδή βρήκε μια «κρυφή» περιοχή στη γυναίκα, μια άγνωστη ερωτογενή ζώνη, ένα σημείο που από το αρχικό γράμμα του ονόματος του το ονόμασε «σημείο «G». (Σιγά ρε…μεγάλε, σιγά την ανακάλυψη!. Εμείς τό’χουμε βρει αιώνες τώρα!).
Αυτά γινόντουσαν τότε στη Γερμανία που πολλά τα μέτραγαν με τα… σεξόμετρα!,
Ήθελαν λέει να φτιάξουν φυλή ιδιαίτερη μόνο γερμανική, σπουδαία. Την…τύφλα τους! και τον κακό τους το…φλάρο!.
-Ευτυχώς, δεν γίνονται και δεν συμβαίνουν, στην περί τα ερωτικά «ιδιαιτέρως» πληροφορημένη και…κατατοπισμένη! μας χώρα!. Εμείς, κατά το… πατροπαράδοτον: Ένα-δύο, λίγη…προθέρμανση, κάπου 20 λεπτά…σπρώξιμο και…γκάζι, και…τέλος του…έργου!.

Ξεχαρμάνιασμα και άσε τους Γερμανούς να ψάχνονται. Με…λεπτομέρειες και…σημεία “G” θα ασχολιόμαστε τώρα; Τι να κάνουμε δηλαδή; Ψάχνοντας και ψάχνοντας γιά το…σημείο “G”, να μας …φύγει; Να το…«χάσουμε το…κορμί;». Είναι τώρα η Κρυφοπηγή χωριό, 870 υψόμετρο, έχουν τελειώσει οι αγροτικές δουλειές κρύωσε ο καιρός, τίγκα το καφενείο και να κάτι δηλωτές, κάτι πρέφες, κάτι…κουμάρια (εθνικόν αγροτικόν μας σπόρ), να κάτι ποκίτσες πονηρές, κάτι ζαροπαίγνια, κάτι κρασιά και τσίπουρα, έτσι να γυρίζει το ρολόι, να περνάει ο καιρός και…δόξα νά΄χει ο…Γιαραμπής.
Και ασχολούνται με τα οικιακά οι γυναίκες, με κάτι πίττες…Παναγία μου! Και στριφτόπιττες, και…μαμαλίγκες, και…μπαμπανέτσες και κουρδομπλά και κουρκουτά και φλαούνες και…ψιάντρες μεσολογγίτικες με γνήσιο καλαμποκάλευρο…παρακαλώ, να σου σπάνε την ώρα του ψησίματος τη μύτη. Πίτες με τα…άγια χόρτα του βουνού!. Μυρώνια, καυκαλήθρες, αγριοράδικα, σέσκουλες, σπανάκι, ζοχούς, κρεμμυδάκι τρυφερό κ.α.!!! Όσο από νοστιμιά και γεύση, ας έρθουν κάποιοι…όψιμοι φουρναραίοι και κάποιοι «ειδικοί» και… σπουδαίοι! περί την γευσιγνωσία και την γαστρονομία να πάρουνε…μαθήματα! και να μην…πουλάνε…μούρη και…εξυπνάδα στους…πρωτευουσιάνους!
 Και μαζεύονται ύστερα οι γυναίκες τα απογεύματα στα σπίτια να πιούνε καφεδάκι, να…κουρκουσορέψουν να χαζέψουν στην τηλεόραση, μέχρι να πάρει να βραδιάσει. Σαν απόψε, καλή ώρα που μαζεύτηκαν στο σπίτι της κυρα Σοφίας οι τρεις γειτόνισσες. Και στρογγυλοκάθησαν απέναντι από τη τηλεόραση.
-Μωρή Αθανασία τι είναι αυτό, τι λέει τούτος εδώ;
 -Κάτσε καλέ κυρα Κώσταινα, σταμάτα ν’ακούσωμε.
Δεν πρόλαβε η Κώσταινα να τελειώσει την κουβέντα της και κτύπησε η πόρτα.
-Καλώς την Κυρία Ξένη, τη δασκάλα μας.
 -Τι γίνεται βρε…κορίτσια, τι τα λέτε;
-Να,είναι τούτος εδώ στην τηλεόραση, Ασκητής λέγεται, είναι καθηγητής και μιλάει για τα ερωτικά, για κάτι σημεία…τζί, κάτι…οργασμούς, μα δεν τον πολυκαταλαβαίνουμε.
-Και για νά’χουμε ερώτημα, τι είναι κυρά δασκάλα σημείο Τζί; Τι είναι οργασμός;
-Ακούστε, είστε πια μεγάλες γυναίκες, έχετε παιδιά, κάποια πράγματα πρέπει να τα ξέρετε. Σημείο Τζί είναι κάποιο μέρος του σώματος κάθε γυναίκας που όταν έρχεται σε ερωτική επαφή με τον άντρα της και την χαϊδέψει εκεί, αναστατώνεται και θέλει περισσότερο.
Αυτό είναι το σημείο Τζί.’
-Τώρα μας φώτισες!. Δηλαδή είναι αυτό που λέμε «Της βρήκε το κουμπί;».
-Ακριβώς αυτό.
-Και οργασμός, τι είναι οργασμός κυρά δασκάλα;
 -Οργασμός είναι κάτι που έρχεται όταν ένας άντρας κάνει έρωτα με μια γυναίκα, αυτή γλυκαίνεται πολύ, λιγώνεται και φθάνει σε ένα σημείο που αναστατώνεται από την πολλή γλύκα και τότε «έρχεται οργασμός»!.
Πήρε να βραδιάσει, το διέλυσαν οι γειτόνισσες, γύρισε και ο Μήτσος από το καφενείο. -Κυρά, ε΄κυρά!.
-Έλα,σ’ακούω, εδώ είμαι Μήτσο μου.
 -Λέω ρε κυρα Σοφία, απόψε να θυμηθούμε εκείνα τα παλιά. Θα γίνει Ανάσταση!.
Σαν κάτι να την έτρωγε τη Σοφία μετά τα απογευματινά.
Λές;
 -Τι να πώ,ό,τι θες,όπως θες εσύ Μήτσο μου. Δεν λέω όχι. Νταβραντισμένος, ποιος ξέρει, πως και γιατί, φορτωμένος και με κάτι τσίπουρα ο Μήτσος, δεν πρόλαβε να τελειώσει την κουβέντα της η Σοφία, την άρπαξε την κρεββάτωσε και άρχισε τις…διεργασίες.
Ίσα με πενήντα λεπτά το..πάλευε ο Μήτσος το…θέμα, όταν ξαφνικά έβγαλε η Σοφία τη φωνή:
 -Ουχ, Μήτσο μου, έρχεται οργασμός.
Και τότε έγινε κάτι σαν συντέλεια!.
Τσαντισμένος ο Μήτσος, πετάχτηκε απάνω και με φωνή που άλλο δεν έπαιρνε της φώναξε:
-Άκου να σου πώ ρε Σοφία!, άκουσέ το καλά!. Όταν γ@μ@ει ο Μήτσος ΔΕΝ έρχεται κανένας !!!. Κατάλαβες;
Δίκιο, πολύ και μεγάλο είχε ο Μήτσος. Όταν δηλαδή είχε ..αργιανίσει τα γύρω χωριά και ξηγιότανε στις…πατλιές στα βουνά και στα λαγκάδια, τού’χε πεί κανένας για το σημείο «G”; Η μήπως είχε τον χρόνο να το… ψάξει; Τι ήθελες δηλαδή; Ένα δρόμο ήξερε ο Μήτσος και τον…τράβαγε!. Σε όλες. Τι ήθελες δηλαδή να τους πει; Περίμενε Κρουστάλλω μ’ να σου βρω το σημείο “G”και ύστερα να σε…φερμάρω; Αμ’τότε θα την έχανε την …υπόθεση.! Επιτρέπονταν σ’έναν Μήτσο να χάσει την υπόθεση; Λέω,επιτρέπονταν;
Μια μόνον πιθανότητα-περίπτωση υπάρχει:
Κάποια στιγμή να είχε…πέσει παλιότερα σε καμιά δασκάλα που «πρακτικά» θα του είχε εξηγήσει τα του σημείου «G» μαζί με τα υπόλοιπα περί…οργασμού!.
Τότε θα ήταν αδικαιολόγητος που έβαλε τις φωνές στη Σοφία!.-

Του Μπάμπη Κ. Μώκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE