ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

ΟΓΑ κοινωνικός τουρισμός 2017: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα (δείτε αν είστε δικαιούχος...)

ογα κοινωνικοσ τουρισμοσ 2017, www.oga.gr, ογα κοινωνικοσ τουρισμοσ 2017 αποτελεσματα, oga, εισητηρια κοινωνικου τουρισμου ογα 2017
Μέχρι 10 διανυκτερεύσεις, δικαιούνται οι δικαιούχοι του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού ΛΑΕ/ΟΓΑ από όλες τις περιοχές της χώρας που θα επιλέξουν ως τουριστικό προορισμό το νησί της Μυτιλήνης.
Τα ονόματα των κληρωθέντων είναι διαθέσιμα από χθες, Δευτέρα 31 Ιουλίου, στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oga.gr - ηλεκτρονικές υπηρεσίες - Αγροτική Εστία- κληρωθέντες δικαιούχοι) για τα προγράμματα του Κοινωνικού - Ιαματικού Τουρισμού, των 4ήμερων εκδρομών και των εισιτηρίων θεάτρου.
Περιθώριο παραλαβής δελτίων υπάρχει για τους δικαιούχους μέχρι και τις 7 Σεπτεμβρίου. Μετά την ημερομηνία αυτή και ειδικότερα από 15 Σεπτεμβρίου και μετά, τυχόν αδιάθετα δελτία θα διανέμονται με σειρά προτεραιότητας προσέλευσης στα ΚΕΠ, σε όσους υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στα προγράμματα ΛΑΕ/ΟΓΑ 2017, ανεξαρτήτως εάν κληρώθηκαν ή όχι.
https://apps.ogaservices.gr/agrotiki_estia/results/agrotiki_results.php

Ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία: (www.oga.gr – ηλεκτρονικές υπηρεσίες – Αγροτική Εστία- κληρωθέντες δικαιούχοι) για τα προγράμματα του Κοινωνικού – Ιαματικού Τουρισμού, των 4ήμερων εκδρομών και των εισιτηρίων θεάτρου.?

Πηγή: www.newse.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE