links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Σαδιστής. Άφησε 20.000 γουρούνια να καούν ζωντανά..(Υπόγραψε με ένα κλικ: «Κλείστε τις φάρμες του σαδιστή»)

https://avaazimages.avaaz.org/Pigs2.jpg

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες,20.000 γουρούνια κάηκαν ζωντανά, στρυμωγμένα σε μικροσκοπικούς στάβλους χωρίς διέξοδο.

Οι φάρμες του Ολλανδού Άντριαν Στράθοφ ήταν κολαστήρια και πριν την πυρκαγιά: στοιβάζει τα ζώα το ένα πάνω στο άλλο, σκοτώνει στο ξύλο άρρωστα γουρουνάκια και αφήνει ζώα με σπασμένα κόκαλα και ανοιγμένα όργανα να υποφέρουν.  
 
Ο σαδιστής κτηνοτρόφος έχει ανατριχιαστική φήμη και η Γερμανία τού έχει ήδη απαγορέψει την κτηνοτροφική δραστηριότητα. Τώρα πρέπει να κάνουν το ίδιο κι άλλες χώρες της ΕΕ. https://avaazimages.avaaz.org/Pigs2.jpg
Νομίζει ότι μπορεί να συνεχίσει ανενόχλητος. Αλλά αν συσπειρωθούμε τώρα, μπορούμε να πιέσουμε τις αρχές να κάνουν νέους εξονυχιστικούς ελέγχους και να αναστείλουν τις άδειές του, μέχρι να γίνει επιθεώρηση σε όλες του τις μονάδες. Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο!

Υπόγραψε με ένα κλικ: «Κλείστε τις φάρμες του σαδιστή»

Προς τις τοπικές, περιφερειακές, εθνικές και ευρωπαϊκές ρυθμιστικές αρχές:  

«Ως πολίτες εξοργισμένοι από τα απίστευτα βασανιστήρια ζώων στις κτηνοτροφικές μονάδες του Άντριαν Στράθοφ, σας καλούμε να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες που παρέχει η τοπική, περιφερειακή, εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, για να του ανακαλέσετε τις άδειες εκτροφής, ώστε να μην μπορεί να διατηρεί κτηνοτροφικά ή άλλα ζώα. Επίσης, σας ζητάμε να θεσπίσετε αυστηρότερα μέτρα για την πυρασφάλεια και τα δικαιώματα των ζώων, ώστε να αποφευχθεί μια παρόμοια τραγωδία στο μέλλον.»


Υπόγραψε με ένα κλικ: «Κλείστε τις φάρμες του σαδιστή»

Ο Στράθοφ είναι ένας από τους μεγαλύτερους κτηνοτρόφους στην ΕΕ, με 6 μεγαφάρμες στην Ολλανδία και πολλές άλλες σε Ουγγαρία και Γερμανία. Παρόλο που η ολλανδική αρχή για την ασφάλεια των τροφίμων έχει επιθεωρήσει 14 φορές τις φάρμες του και τα πρόστιμα, οι παραβάσεις κι οι αναφορές για κακοποίηση συσσωρεύονται, μόλις πήρε άδεια για εκτροφή άλλων 11.000 χοίρων!  

Αρκετά! Αυτό δεν είναι κτηνοτροφία. Είναι βιομηχανία βασανιστηρίων!  

Μαζί μπορούμε να βεβαιωθούμε ότι αυτά ήταν τα τελευταία του θύματα. Ας δημιουργήσουμε μια τεράστια δημόσια έκκληση, για να κάνουμε τις αρχές να παρέμβουν και να αποτρέψουμε το επόμενο λουτρό αίματος:

Υπόγραψε με ένα κλικ: «Κλείστε τις φάρμες του σαδιστή»

Το κίνημά μας έχει βρεθεί στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στη βία κατά των ζώων – από το φεστιβάλ σκυλίσιου κρέατος της Κίνας μέχρι το βάρβαρο εμπόριο αίματος έγκυων αλόγων. Ξέρουμε πως, όταν συσπειρωνόμαστε μαζικά για την προστασία των ζώων, καταφέρνουμε απίστευτα πράγματα. Κι αυτή η φορά δε θα ’ναι διαφορετική...  

Με ελπίδα και αποφασιστικότητα,  
Mike, Anneke, Luca, Danny και όλη η ομάδα του Avaaz  

ΠΗΓΕΣ:  
20.000 γουρούνια πεθαίνουν σε πρόσφατη τεράστια πυρκαγιά σε ολλανδική κτηνοτροφική μονάδα (στα Αγγλικά) – Dutch News
http://www.dutchnews.nl/news/archives/2017/07/20000-pigs-die-in-latest-massive-dutch-factory-farm-fi...  

20.000 γουρούνια πεθαίνουν από καταστροφική πυρκαγιά σε ολλανδική φάρμα (στα Αγγλικά) – AgriLand
http://www.agriland.ie/farming-news/video-20000-pigs-die-in-devastating-dutch-farm-fire/

AVAAZ.org: The World in Action

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE