ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

«ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ….ΑΚΟΜΑ; η… «ΖΟΓΚΛΕΡ ΤΗΣ…ΟΥΤΟΠΙΑΣ;!.

Γράφει ο Μπάμπης Κ.Μώκος
Θολούρα. Σύγχυση, αβεβαιότητα και…φόβος. Υπερβολικά και αχρείαστα μέτρα κοινωνικής εξουθένωσης. Χάσιμο τριών συντάξεων. Καταβύθισμα του κόσμου στην ανέχεια. Capital Controls, φόροι-φόροι, κατασχέσεις. Λουκέτα  και οι επαγγελματίες στον …Καιάδα. Περήφανα πρωτογενή πλεονάσματα…δουλείας για 43 χρόνια!. Και…νά’χαμε να…λέγαμε!.- Κατά τα άλλα «δίνουμε μάχες»!..

Ήρθε και η αποκωδικοποίηση του eurogroup. Πήραμε και την δόση (οποία επιτυχία!). Υποσχετικές και…δεσμεύσεις!. Ρήτρες ανάπτυξης: Δηλαδή όσα περισσότερα βγάζουμε,τόσα περισσότερα θα πληρώνουμε στους δανειστές και μόνο. Για την πραγματική οικονομία…μηδέν εις το…πηλίκιον!. Ούτε ευρώ!. Αναφορά για σύσταση αναπτυξιακής τράπεζας: («Σύντροφοι» διαβάστε και ενημερωθείτε. Είναι το εργαλείο για μόχλευση του πακέτου-του σχεδίου Γιουνκέρ.(ΕΣΠΑ κ.λ.π..Προς τι η πρωτοτυπία και το …καινοφανές;).
Κάτι για το οποίο οι Ευρωπαίοι πάγια δεν είχαν ποτέ αντίρρηση. Απλά παλαιότερα το …δαιμονοποιούσατε και τώρα το επικαλείσθε, το προβάλλετε ως επιτυχία. (Σημεία των καιρών!). Συμπέρασμα: Κλωτσιά στο…τενεκεδάκι!. (Ακόμα μια φορά!).

Επικοινωνιακός οδοστρωτήρας. Κυβερνώντες που παριστάνετε ο,τι δεν…είστε και ό,τι δεν…δύνασθε. Αμοραλισμός, οπορτουνισμός, φανφάρες, αμετροέπεια,λόγος αντιθετικός και για πρώτη φορά αισχρός!

Twitter αρρωστημένων απωθημένων. Γραβάτες με ανδρικά …μόρια και ιδιόχειρα παλληκαρίστικα Twitter του τύπου «Και τώρα,πάρτε…φόρα!». Σημεία υπέρτατης ανδροκρατικής παθογένειας Μια άρρωστη…αριστερά από κορυφής έως ονύχων.

Αναξιοπρέπεια και θρασύτητα πολιτικά πρωτόγνωρη. Κατ’επίφασιν αριστερά που ενώ, ευθύνη της, έχει απολέσει το όποιο «ηθικό πλεονέκτημα» βαυκαλίζεται αγοράζοντας χρόνο εξουσίας.

Ξέρετε ότι θα φύγετε. Γκρεμίζετε,ό,τι θεσμικά στέρεο προηγούμενο για να…πλασσάρετε τάχα στη θέση του αριστερόφρονη παρέμβαση και μεταρρύθμιση (Βλ.Νομοσχέδιο για την παιδεία). Η υγεία στην…εντατική και σεις παριστάνεται τον…Γιακούμπ!.

Κράτος του…θα του…θα δούμε, του…ίσως του…μπορεί και…την τύφλα μας!. Διαχείριση της θεωρητικολογίας του…βλέποντας και κάνοντας και του …δήθεν.

Γυρίζετε την Ευρώπη, επικαλούμενοι όψιμες φιλίες, ηττάσθε κατά κράτος και επιστρέφετε…θριαμβευτές!. Πάγια εμμονικοί και φευδόμενοι εξακολουθείτε-ναι ακόμα εξακολουθείτε-να παριστάνεται τους…Ρομπέν των φτωχών.

Κύριοι, δεν είστε αριστερά. Ούτε κάτι στο..μεταξύ, ούτε στο…περίπου.

Είστε κάτι το απροσδιόριστο πολιτικό εκκρεμές αισχρού θατσερισμού.

Δεν ξέρω τι θα μου ξημερώσει. Δεν με σέβεστε. Αδιαφορείτε και-το χειρότερο-προκαλείτε!. Με προσβάλλετε διαρκώς και…αενάως. Καταπατάτε κάθε προσδοκία μου και με ευτελίζετε καθημερινά. Με αποδυναμώνετε, με φτωχοποιείτε, με εξαθλιώνετε. Δεν σας ανέχομαι πια. Δεν σας θέλω. Δεν αρέσετε. Έχετε εκφυλιστεί σε…κομματίδιο του δήθεν και του διαχειριστικού επικίνδυνα απροσδιόριστου. Σε εξουσιομανείς…Γουλιμήδες!!

Υποθηκεύσατε τη ζωή μου. Την θέλω πίσω!!!. Κι’όσο ζώ θα αγωνιστώ να την ξαναπάρω,σας αρέσει,δεν σας αρέσει. Το δικαιούμαι!!!.

Πέρα απ’τ’ άλλα, εκείνο που ιδιαίτερα με θλίβει είναι η πολιτική συμπεριφορά κάποιων σπουδαγμένων σας …καθηγητάδων που πράξεσι λησμόνησαν παντελώς το αριστερό ενσυνείδητο υποκείμενο. Κρίμα!!!

Τα έχετε…δώσει όλα. Τα πάντα. Εγκαταλείψατε την..στοχοπροσήλωση και αναδειχθήκατε σε…ζογκλέρ της πολιτικής ουτοπίας. Τίποτε παραπάνω η παρακάτω από συνθέτες και εφαρμοστές συνεχούς πολιτικής …ιλαροτραγωδίας.

Και για τον λαό προσδιορίζετε και επιβάλετε …τραγωδία χωρίς…κάθαρση. Μέχρι πότε;

Μένει ακροτελεύτιο το ερώτημα: Για ποιόν κυβερνάτε;

Του Μπάμπη Κ. Μώκου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE