ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Κυριακή, 2 Απριλίου 2017

Ραγδαίες εξελίξεις στην έρευνα για το θάνατο του Νίκου Μέντζου

daskalos-agrinio
Κλήθηκαν σε απολογία δύο άτομα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. Νέα στοιχεία από έρευνα σε κατοικία.
Ραγδαίες εξελίξεις σημειώνονται, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του agrinionews.gr , στην υπόθεση του θανάτου του δασκάλου Νίκου Μέντζου, ιστορία που συγκλόνισε την αγρινιώτικη κοινωνία αλλά και το πανελλήνιο καθώς αποτέλεσε αντικείμενο σειράς τηλεοπτικών εκπομπών.
Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, την περασμένη Παρασκευή, μετά από εντολή του Ανακριτή διεξήχθη έρευνα των αστυνομικών αρχών (συνέδραμε και κλιμάκιο του δήμου) σε προαύλιο χώρο κατοικίας στην παρατριχώνια περιοχή.
Η κατοικία ανήκει σε πρόσωπο που εξ’ αρχής ενεπλάκη στην υπόθεση φερόμενο μάλιστα να έχει προσωπική σχέση με τον άτυχο δάσκαλο που βρέθηκε απανθρακωμένος.
Σύμφωνα επίσης με τις πληροφορίες, το πρόσωπο αυτό και άλλο στενό συγγενικό του πρόσωπο κλήθηκαν σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι για να απολογηθούν στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.
Θυμίζουμε πως ο  άτυχος άνδρας, πατέρας ενός παιδιού, βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του, τη Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου 2011, σε χωράφι ιδιοκτησίας του στη θέση Ρουπακιά Αγρινίου.
Αρχικώς η αστυνομική έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα της αυτοκτονίας αποκλείοντας την εγκληματική ενέργεια. Η επιμονή όμως της οικογένειας του Νίκου Μέντζου, τα νέα στοιχεία, το πόρισμα εμπειρογνωμόνων που όρισε η οικογένεια και οι μαρτυρίες στην τηλεοπτική εκπομπή «Φως στο Τούνελ» οδήγησαν τις έρευνες προς την κατεύθυνση της εγκληματικής ενέργειας με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας πλέον να προσωποποιείται.

www.agrinionews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE