ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

Μία απατημένη σύζυγος και η ερωμένη… Ένα ξεμάλλιασμα 176.000 προβολών στο YouTube.


Ποιος την είδε και δεν την φοβήθηκε; Ο λόγος για μία απατημένη σύζυγο που έγινε έξαλλη όταν είδε τον άντρα της να πίνει χαλαρός την μπύρα του με την ερωμένη και τη φίλη της! Το αποτέλεσμα; Ένα ξεμάλλιασμα 176.000 προβολών στο YouTube.
Όπως βλέπετε, εκείνος πίνει χαλαρός το ποτό του με την ερωμένη του και τη φίλη της σε καφετέρια της Βραζιλίας! “Από το πουθενά” εμφανίζεται η απατημένη σύζυγος, η οποία αρπάζει την ερωμένη από το μαλλί και την σέρνει σα να μην υπάρχει αύριο.
Ο άντρας – μήλον της έριδος- προσπαθεί να την σώσει αλλά μάταια.. ο θυμός της γυναίκας είναι τόσο έντονος που δεν την σταματάει τίποτα.
Λίγα δευτερόλεπτα μετά η γυναίκα αρχίζει να πετάει καρέκλες σε όποιον βλέπει μπροστά της, κυνηγώντας την ίδια ώρα την ερωμένη του άντρα της στον δρόμο. Και φυσικά από τη μανία της δεν γλιτώνει ούτε ο σύζυγος της, μιας και εκείνη δεν σταματάει να τον χτυπάει. Λίγη ώρα μετά έρχονται και…ενισχύσεις: μια φίλη της απατημένης εμφανίζεται και προσπαθεί κι εκείνη να “χτυπήσει” το ζευγάρι.
Παρά το γεγονός πως οι θαμώνες της καφετέριας προσπαθούσαν να ηρεμήσουν την σύζυγο και να ελευθερώσουν την ερωμένη… η μανία της απατημένης ήταν ανεξέλεγκτη!
Το πως κατέληξε η “μάχη” πάντως δεν το ξέρει κανείς. Ωστόσο, το βίντεο έχει γίνει viral!
Newsup.gr
Newsup.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE