ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

Προβάλλεται ξανά η εκπομπή των Ενόπλων Δυνάμεων «Με Αρετή και Τόλμη»


Αμφιβολίες για το κόστος της
Η γνωστή εκπομπή των Ενόπλων Δυνάμεων «Με Αρετή και Τόλμη» επανέρχεται στις οθόνες μας, μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ-1, από την ερχόμενη Κυριακή 5 Μαρτίου, στις 11:30, και κάθε Κυριακή, ενώ θα δίδεται και σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, πανελλαδικής και τοπικής εμβελείας δωρεάν, για να προβάλλεται σε όποια ώρα επιθυμούν αυτοί, για την προβολή του έργου των Ενόπλων Δυνάμεων.
Αυτό τόνισε ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος σε συνέντευξη τύπου που έδωσε  προς τους στρατιωτικούς συντάκτες, προσδιορίζοντας ότι για τις πρώτες εκπομπές έχουν γίνει στην τηλεόραση του «ΣΤΑΡ», που πρόσφερε τις εγκαταστάσεις της και τα μηχανήματά της δωρεάν, ενώ την εκπομπή θα παρουσιάζουν οι....
δημοσιογράφοι Αλεξία Τασούλη και η Βίκυ Παπαλουκά, με αρχισυντάκτη τον Τάσο Ζορμπά και σε σκηνοθεσία του Τάσου Μπιρσίμ, ο οποίος συμμετέχει αφιλοκερδώς.
Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της ιστοσελίδος μας αναφορικώς με το κόστος της εκπομπή που επανέρχεται σε μία περίοδο σκληρής λιτότητος για την ελληνική κοινωνία και ειδικότερα για τις ΕΔ και τον προϋπολογισμό του, ο Υπουργός σημείωσε ότι το κόστος της δεν θα ξεπερνά τα 25-30.000 ευρώ ετησίως ενώ το 2013 όποτε έπεσε το «μαύρο» στην ΕΡΤ στοίχιζε περί τα 120.000 ευρώ ετησίως αντιστοίχως, προκαλώντας όμως εύλογες αμφιβολίες για το αν είναι δυνατόν να γίνει τέτοια παραγωγή με τέτοιο κόστος σε ετήσια βάση.
Σκοπός είναι να μην επιβαρυνθεί ο προϋπολογισμός του υπουργείου από τον προϋπολογισμό της εκπομπής την οποία στελεχώνουν άτομα που ανήκουν στη δύναμη του υπουργείου. Απαντώντας σε άλλη σχετική ερώτηση της ιστοσελίδος αναφορικώς με την κυριότητα του πρωτογενούς υλικού, πριν από το μοντάρισμα, ο υπουργός διευκρίνισε ότι το υλικό αποτελεί ιδιοκτησία των Ενόπλων  Δυνάμεων θα παραμένει σε αυτές ενώ θα ελέγχεται από τα επιτελεία πριν δημοσιοποιηθεί.

Αυτές είναι οι παρουσιάστριες της εκπομπής «Με Αρετή και Τόλμη»

Βίκυ Παπαλουκά και Αλεξία Τασούλη σε... ετοιμότητα

Η Βίκυ Παπαλουκά και η Αλεξία Τασούλη θα είναι οι δύο νέες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης που θα παρουσιάσουν την εκπομπή «Με Αρετή και Τόλμη» η οποία επιστρέφει στην ΕΡΤ. Η εκπομπή των Ενόπλων Δυνάμεων, επιστρέφει και πάλι στην κρατική τηλεόραση και ήδη οι κυρίες έχουν μπει στο στούντιο και ξεκινούν δοκιμαστικά γυρίσματα. Η Βίκυ Παπαλουκά έκανε και την σχετική ανάρτηση στο facebook.
Λ.Σ.Μ.
Πηγή:  www.parapolitika.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE