links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Eλεύθερος ο 19χρονος οδηγός που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο στα Σαρδίνια

epi-dikastiria-agrinio1 Ελεύθερος αφέθηκε ο 19χρονος που συνελήφθη χθες βράδυ κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από αμέλεια καθώς ήταν ο υπαίτιος της θανατηφόρας παράσυρσης 73χρονης στην επαρχιακή οδό Αμφιλοχίας- Εμπεσού σε μικρή απόσταση από το χωριό Σαρδίνια.

Ο νεαρός οδηγός κατηγορείται φυσικά και για παραβάσεις του ΚΟΚ αλλά και για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια καθώς πέραν της άτυχης 73χρονης θύμα του τροχαίου υπήρξε και 56χρονη που φέρει ελαφρά τραύματα και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Η κατάθεση της άλλωστε βοήθησε στην έρευνα που ακολούθησε του συμβάντος.
Ο 19χρονος συνελήφθη δυο περίπου ώρες μετά το συμβάν στα Σαρδίνια και εν συνεχεία υπέδειξε και το σημείο που είχε αφήσει το όχημα του σε αγροτικό σημείο.  Το όχημα κατασχέθηκε και σε αυτό θα γίνει πραγματογνωμοσύνη.

Όπως αναμενόταν ωστόσο ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της προανάκρισης ενώ , σύμφωνα με το newsit.gr, φέρεται να υποστήριξε πως δεν είδε τις γυναίκες να περπατούν μέσα στο σκοτάδι και πως το βράδυ της Δευτέρας είχε επισκεφθεί το μαντρί με τα πρόβατα που διαθέτει λίγο έξω απο το χωριό του.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια δραματική υπόθεση καθώς θύμα και οδηγός είναι από το ίδιο χωριό, η μικρή κοινωνία του οποίου είναι συγκλονισμένη από τις εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE