links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

«Χρυσές δουλειές» για τις… γυμνές καθαρίστριες στην Αγγλία (Photos)

Ενδεχομένως, στην Ελλάδα να πρόκειται για μια από τις πιο κακοπληρωμένες και κουραστικές δουλειές, ενώ αρκετές φορές μπορεί να είναι και ανθυγιεινή καθότι οι εργαζόμενες έρχονται σε επαφή με χημικές ουσίες και σκληρά καθαριστικά.

Ωστόσο τα τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει για τις εργαζόμενες που αναζητά μια εταιρεία που διαθέτει καθαρίστριες στο Λονδίνο. Ο λόγος για το γραφείο καθαρισμού  Naturist Cleaners,, όπου οι εργαζόμενες της εν λόγω υπηρεσίας, όχι μόνο αμείβονται πλουσιοπάροχα, παίρνοντας περίπου 50 ευρώ την ώρα,  αλλά απαλλάσσονται και από τις βαριές εργασίες, λόγω έλλειψης… προστατευτικού εξοπλισμού και ρούχων.

Πριν από μερικές εβδομάδες, η αγγελία του εν λόγω γραφείου είχε προκαλέσει σάλο στα βρετανικά MME, με πολλούς μάλιστα να αναρωτιούνται τι είδους γυναίκες θα ήταν πρόθυμες να… εργαστούν υπό αυτές τις πραγματικά περίεργες συνθήκες.


Πρόσφατα,  μία από αυτές τις γυναίκες έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη όπου εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στο συγκεκριμένο επάγγελμα και γιατί το θεωρεί ιδανικό για εκείνη.

Όπως αναφέρει στη Daily Mail η 25χρονη Emily Nikols, όταν καθαρίζει στα σπίτια των πελατών της φοράει μόνο ένα ζευγάρι γάντια, ενώ οι συνηθισμένες της δουλειές περιλαμβάνουν το καθάρισμα του μπάνιου, το ξεσκόνισμα, το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα.
Όσο κι αν φαίνεται παράξενο, η νεαρή ισχυρίζεται ότι δεν έχει αισθανθεί ποτέ «ως σεξουαλικό αντικείμενο» ακόμα και όταν οι πελάτες της κάθονται με τις ώρες να τη χαζεύουν ενώ βάζει τάξη στο σπιτικό τους.
 
 «Είναι όλοι τους πολύ κύριοι», αναφέρει η Emily η οποία βρήκε αυτή τη δουλειά για να συμπληρώσει το εισόδημά της, αφού η πρόσφατη γέννηση της κορούλας της έχει δημιουργήσει υποχρεώσεις τις οποίες δεν μπορεί να καλύψει το κανονικό της επάγγελμα.

«Για μένα η γύμνια είναι κάτι φυσιολογικό. Έχω πολλή αυτοπεποίθηση και δεν ντρέπομαι καθόλου», αναφέρει στη συνέντευξή της, διευκρινίζοντας ότι πολλοί από τους πελάτες της είναι απλώς γυμνιστές, που δεν θέλουν να βλέπουν άτομα με ρούχα στο σπίτι τους.

«Δεν είναι κάτι σεξουαλικό για εκείνους να βλέπουν μια γυναίκα γυμνή να καθαρίζει», επιμένει η ίδια, προσθέτοντας ότι ακόμα και οι πελάτες που αισθάνονται έλξη για εκείνη δεσμεύονται με συμβόλαιο ώστε να μην τολμήσουν να απλώσουν ούτε δαχτυλάκι πάνω της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE