links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Πολύνεκρο τροχαίο: Ο πατέρας εικάζει την πιθανότητα κόντρας της Porsche με ένα AUDI R8

O τραγικός πατέρας που έχασε γυναίκα και παιδί δίνει μία άλλη διάσταση στο απίστευτο τροχαίο δυστύχημα. Τι δηλώνει στους δημοσιογράφους
Θοδωρής Παναγιωτίδης
Παρότι, η Τροχαία μέχρι τώρα δεν είχε την εικόνα εμπλοκής άλλου αυτοκινήτου, ο 41χρονος τραγικός πατέρας που έχασε γυναίκα και παιδί σε αυτό το απίστευτο τροχαίο δυστύχημα, δίνει την δική του εκτίμηση, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του “Ε” και κάνει λόγο για την πιθανότητα κόντρας με ένα AUDI R8, που είχε πινακίδες Βουλγαρίας.
«Πήγαινε με πάνω από 300. Αυτό το αυτοκίνητο μαμά (σ.σ. εννοεί όπως βγαίνει από το εργοστάσιο) πηγαίνει 330. Ήταν το GT2 το turbo. Πήγαινε με 300 σίγουρα. Ήταν ένα R8 από πίσω του και πρέπει να "πατιόντουσαν" (σ.σ. να έκαναν κόντρες) γιατί με το που βγήκα εγώ, έκανε όπισθεν το R8 και ήρθε στην μεριά μου, με ρώτησε "χρειάζεσαι βοήθεια"… Άδειος δρόμος, δυο τέτοια αυτοκίνητα, πιθανολογώ, δεν είμαι σίγουρος, να είχαν σχέσεις ή φιλίες ή απλά να έτυχε».

Περιέγραψε μάλιστα τον άνδρα που σταμάτησε και τον ρώτησε, τον οδηγό του Audi, ως ένα νεαρό παιδί, ψηλό, μελαχρινό και με ξανθά μαλλιά, ενώ το αυτοκίνητό του ήταν χρώματος γκρι. Όπως λέει, προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία του, να προσπαθήσει να σώσει την οικογένειά του αλλά δεν ήταν δυνατόν να κάνει τίποτα.

Οι Αρχές έχουν ζητήσει να γίνει και ταυτοποίηση DNA για τον οδηγό αν και προφορικά ο πατέρας του ανέφερε στις Αρχές, ότι εν γνώσει του είχε πάρει το αυτοκίνητο. Πρόσθετα, ζητήθηκαν ιστολογικές και τογικολογικές εξετάσεις όσο αυτό είναι δυνατό, αφού είναι απανθρακωμένη η σορός του για να διαπιστωθεί αν ο οδηγός τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.
Ο μικρός γιος του ιδιοκτήτη των "Jumbo" πήρε το αυτοκίνητο του πατέρα του από το σπίτι και αφού παρέλαβε τον 24χρονο φίλο του, αναχώρησαν με προορισμό την Αράχωβα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE