ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017

Παρουσίαση του βιβλίου «Ανάλυση Δημόσιας Πολιτικής» της Βασιλικής Νταλάκου

1
Παρουσίαση του βιβλίου «Ανάλυση Δημόσιας Πολιτικής» της Στέλλας Λαδή και της Βασιλικής Νταλάκου* (που κατάγεται από το Αγρίδι Βάλτου) θα πραγματοποιηθεί αύριο, Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Polis Art Café (Πεσμαζόγλου 5 Αίθριο Στοάς Βιβλίου).
Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι:
-Νικηφόρος Διαμαντούρος, Ακαδημαϊκός και Ευρωπαίος Διαμεσολαβητής 2003-2013
-Γιώργος Παγουλάτος, Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
-Χρήστος Παρασκευόπουλος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Μακεδονίας


*Νταλάκου Βασιλική
Η Βασιλική Νταλάκου κατάγεται από το Αγρίδι Βάλτου, έχει σπουδάσει Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι διδάκτωρ Επιστημών του Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου με εξειδίκευση στη θεωρία της δημόσιας πολιτικής για την προστασία του περιβάλλοντος. Έχει διδάξει θέματα δημόσιας διοίκησης και δημόσιας πολιτικής στο Τμήμα Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στο Α.Τ.Ε.Ι. Ηρακλείου, στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και από το 2001 ανήκει στο Συνεργαζόμενο Εκπαιδευτικό Προσωπικό του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. 
Έχει διατελέσει Βοηθός Επιστήμονας στο Συνήγορο του Πολίτη και είναι Νομικός Συνεργάτης στη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Υπουργείου Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE