Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Επτά συμβουλές για το τραπέζι της Σαρακοστής

 H διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πειραιά δίνει πολύτιμες συμβουλές για τα εδέσματα της Καθαρά Δευτέρας και της Σαρακοστής
Προσεκτική αναζήτηση για ποιοτικά σαρακοστιανά προϊόντα, συνιστούν οι ειδικοί ενόψει τους εορταστικού τραπεζιού της Καθαρής Δευτέρας αλλά και της περιόδου της Σαρακοστής γενικότερα. Η οσμή και η εμφάνιση είναι τα δύο σημαντικά κριτήρια που πρέπει να λάβει κάποιος υπόψιν ώστε να αγοράσει τα διάφορα θαλασσινά εδέσματα.
Και ενώ η Περιφέρεια Πειραιά και οι ελεγκτές τροφίμων της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά εντατικοποιούν τους ελέγχους στα τρόφιμα, που την περίοδο της Σαρακοστής παρουσιάζουν αυξημένη ζήτηση, υπάρχουν ωστόσο ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες ώστε οι καταναλωτές να ξεχωρίσουν τα φρέσκα από τα αλλοιωμένα θαλασσινά.
H διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πειραιά εφιστά την προσοχή των καταναλωτών στα παρακάτω:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

NEXT PAGE