Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Συνταγή: Σπιτική Λαγάνα (BINTEO)

lagana.jpg
ΥΛΙΚΑ
600γρ αλεύρι για ψωμί
340γρ νερό
1ξηρη μαγιά
2κ.τ.σ αλάτι
50γρ βούτυρο φυτικό
1κ.τ.γ μπέικιν πάουντερ
50γρ ζάχαρη
80γρ σουσάμι


1.ΖΥΜΩΜΑ ΓΙΑ 15-20 ΛΕΠΤΑ
2.ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΖΥΜΗΣ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ
3.ΨΗΣΙΜΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑ 30-35 ΛΕΠΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ
4.ΚΑΛΟ ΑΛΕΙΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΛΑΓΑΝΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΝΕΛΟ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΓΡΑΘΕΙ Η ΖΥΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΟΥΣΑΜΙ ΜΑΣ
5.ΑΡΚΕΤΟ ΣΟΥΣΑΜΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΓΑΝΑΣ
6.ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΑΧΤΥΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΛΑΓΑΝΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
7.ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΡΟΥΝΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΡΥΠΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΣΙΜΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΑΓΑΝΗ ΚΟΡΑ ΚΑΙ ΑΦΡΑΤΗ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΗ ΨΙΧΑ
 
LIVE KITCHEN CHANNEL


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

NEXT PAGE