links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Η νέα Ιστοσελίδα του καθηγητή – συγγραφέα Χρήστου Γερ. Σιάσου.

Χρήστος Σιάσος

Να ευχηθούμε ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΗ στην νέα ιστοσελίδα του κου Σιάσου siasoschristos.com

Λίγα λόγια τον Αιτωλοακαρνάνα κύριο Χρ. Σιάσο..

Ο Σιάσος Χρήστος του Γερασίμου, γεννήθηκε στο Κάτω Κεράσοβο Αιτωλοακαρνανίας.
Παρακολούθησε και έλαβε τις εγκύκλιες σπουδές στη γενέτειρά του, συνέχισε τις Γυμνασιακές του σπουδές στον Πειραιά και ακολούθησε Ανώτερες σπουδές παίρνοντας το πτυχίο του Μηχανολόγου.
Το 1973 διορίστηκε ως καθηγητής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Συνταξιοδοτήθηκε το 2008.
Για την πληρέστερη μόρφωση του παρακολούθησε πολύχρονα σεμινάρια Δημόσιας Διοίκησης, Πληροφορικής, Δημοσιογραφίας, Συνέδρια, Συμπόσια Φορέων, Δήμων, Νομαρχιακών και Περιφερειακών Αυτοδιοικήσεων.
Κατά χρονικά διαστήματα υπηρέτησε τη Δημόσια Εκπαίδευση από όλες τις Διοικητικές θέσεις, ως Προϊστάμενος Τεχνικής Εκπαίδευσης, Λυκειάρχης και Τομεάρχης.
ΤΑ  ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ.

Οι Άγιοι της Αιτωλοακαρνανίας – Άγιες Μορφές – Πρότυπα της Χριστιανικής Πίστης
 http://siasoschristos.com/el/agioi-aitoloakarnanias/ 

Κάστρα της Ορθοδοξίας – Οδοιπορικό στις Ιερές Μονές της Αιτωλοακαρνανίας
http://siasoschristos.com/el/kastra-orthodoxias/

Οι Προκαθήμενοι της Εκκλησίας της Ελλάδος από το 1833 έως σήμερα

Οι Επίσκοποι Αιτωλίας και Ακαρνανίας από το 343 μ.Χ. έως σήμερα

Η παρούσα ιστοσελίδα έχει σκοπό να σας ενημερώσει για τη βιβλιογραφία του καθηγητή – συγγραφέα Χρήστου Γερ. Σιάσου. Μέσα από τις σελίδες των βιβλίων του ο συγγραφέας, θέλει να σας γνωρίσει τους πλούσιους Ορθόδοξους προορισμούς της Αιτωλοακαρνανίας και όχι μόνο, που ξεκινούν από το 343 μ. Χ. και φθάνουν μέχρι τις ημέρες μας.
Η Αιτωλοακαρνανία των Αγίων και των Διδασκάλων του Γένους, χαρακτηρίζεται ως Αγιοτόκος. Εδώ γεννήθηκαν Άγιοι όπως ο Εθναπόστολος Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο Ευγένιος ο Αιτωλός, ο Χρύσανθος και άλλοι.
Ο συγγραφέας, με στόχο την ανάδειξη – προώθηση του θρησκευτικού τουρισμού, ασχολήθηκε ενεργά με τη μελέτη και καταγραφή του εκκλησιαστικού πλούτου της Αιτωλοακαρνανίας.
Έρχεται να καλύψει με ουσιαστικό τρόπο, ένα μεγάλο κενό στη θρησκευτική – εκκλησιαστική και πολιτιστική βιβλιογραφία της Δυτικής Ελλάδας με πρωτότυπη θεματολογία.
Μέσω της ιστοσελίδας μας, απευθυνόμαστε σε όλους εσάς που θέλετε να γνωρίσετε την Αιτωλοακαρνανία, να ενημερωθείτε για την θρησκευτική της παράδοση αποκτώντας μια πραγματικά αληθινή σχέση εμπιστοσύνης μαζί μας. Είμαστε βέβαιοι για την ανταπόκριση και τη στήριξή σας, γι’ αυτό, σας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ 

Καλοτάξιδη...... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE