ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017

Σέξι Ελληνίδα τραγουδίστρια καταγγέλει .»Προσπάθησαν να με κακοποιήσουν σεξουαλικά»

valenthia-digeni.jpg
Μια καταγγελία που δεν περιμέναμε ποτέ ν΄ακούσουμε από τα χείλη της συγκεκριμένης τραγουδίστριας ακούσαμε αργά χθες το βράδυ και μας έκανε μεγάλη εντύπωση. 
Η νεαρή σέξι τραγουδίστρια σε μια κατάθεση ψυχής μου εμπιστεύτηκε ότι έζησε έναν εφιάλτη μέσα στο καμαρίνι της. Ένας ξαναμμένος πελάτης-θαυμαστής ζήτησε να την δει με το πρόσχημα να πάρει αυτόγραφο και μετά απο λίγη ώρα της επιτέθηκε με σκοπό να την φιλήσει ενώ προσπαθούσε με κάθε τρόπο να ακουμπήσει σημεία απαγορευμένα στο κορμί της.
Μάλιστα η ίδια αντιστάθηκε και από τότε ξεκίνησε και μαθήματα πολεμικών τεχνών προκειμένου να μπορεί να αποφύγει κάτι παρόμοιο αν βεβαίως ξανασυμβεί στο μέλλον.Ο λόγος για τη Βαλένθια Διγενή. Ένα κορίτσι που ήρθε από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, εμφανίζεται σε μεγάλες πίστες και ουδέποτε μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει δικαίωμα. 

» Στην αρχή δεν έδωσα σημασία. Είπα πώς είναι πιωμένος και δεν ξέρει τι λέει. Μετά από λίγο όμως κατάλαβα πώς ο τύπος το εννοούσε. Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα. Αισθάνθηκα φόβο. Τρόμο. Ευτυχώς τον απέφυγα, φώναξα και αμέσως ο τύπος εξαφανίστηκε. Θυμάμαι πολύ καλά τα χαρακτηριστικά του. Εύχομαι να μην συμβεί σε καμία άλλη κοπέλα αυτό».
  
Εμφάνιση digeniii.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE