links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΒΑΛΤΟΥ:Διεξαγωγή της εξ αναβολής ετήσιας Γενικής Συνέλευσης

οσυβα
Προς το Εποπτικό Συμβούλιο, τα Δ.Σ. των Συλλόγων μελών μας, προς τους Αντιπροσώπους των Συλλόγων για τη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας μας.
Το Κ.Σ. της Ομοσπονδίας Συλλόγων Βάλτου αποφάσισε για τη διεξαγωγή της εξ αναβολής ετήσιας Γενικής Συνέλευσης για την 23 Ιανουαρίου 2017, στην αίθουσα της ΠΑΝΣΥ, στις 6 μ.μ.
Όπως είναι γνωστό η προγραμματισμένη τακτική ετήσια Γ.Σ. είχε οριστεί για τη 18 Δεκεμβρίου 2016, Κυριακή πρωί στην αίθουσα της ΠΑΝΣΥ. Ήταν παρόντες Αντιπρόσωποι από τους περισσότερους Συλλόγους μέλη μας, αλλά δεν παρευρίσκονταν τουλάχιστον οι μισοί Αντιπρόσωποι, όπως θέλει το Καταστατικό της ΟΣΥΒΑ. Για το λόγο αυτόν η Γ.Σ. έπρεπε να αναβληθεί, βάσει του Καταστατικού, και να γίνει την αμέσως επόμενη Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.
Για προφανείς λόγους αυτό δεν μπορούσε να γίνει στην αναφερόμενη ημερομηνία. Το Κ.Σ. αποφάσισε, εξετάζοντας διάφορα δεδομένα, η αναβαλλομένη Γ.Σ. να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα το απόγευμα στις 23 Ιανουαρίου 2017, στον ίδιο χώρο.
Το Κ.Σ. σας ζητά και πάλι την ενεργή συμμετοχή σας και να καταβάλλετε κάθε προσπάθεια για τη μέγιστη παρουσία των Αντιπροσώπων στη Γ.Σ., στο κορυφαίο όργανο της Ομοσπονδίας μας.
Με εκτίμηση στην εθελοντική σας πολύτιμη συνεισφορά από τη θέση που κατέχετε, περιμένουμε και προσδοκούμε στη δημιουργική σας παρουσία στη Γ.Σ. στις 23-1-2017 - Δευτέρα 6μ.μ.

ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ    Σαλαούνης Χρήστος
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ   Μασκλαβάνος Δημήτρης

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΒΑΛΤΟΥ
ΠΑΤΗΣΙΩΝ 5 (4ος όροφος), 104 31 ΑΘΗΝΑ
210 52 47 907 - email: osyva@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE