ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

Kαταγγέλλει δράση απατεώνων η Ένωση Αγρινίου

 Σύμφωνα με επίσημες καταγγελίες που έχουν γνωστοποιηθεί τόσο στην Ένωση Αγρινίου όσο και στην Ελληνική Αστυνομία, άγνωστοι δράστες προσποιούμενοι στελέχη του Συνεταιρισμού, επιχειρούν να εξαπατήσουν πολίτες, αποσπώντας τους χρηματικά ποσά, υποσχόμενοι επιδοτήσεις και ένταξη σε χρηματοδοτούμενα προγράμματα.
Κατά τις ίδιες καταγγελίες οι δράστες εμφανίζονται καλοντυμένοι και με σχετική γνώση γύρω από αγροτικά ζητήματα και προσεγγίζουν τα υποψήφια θύματά τους, κυρίως ηλικιωμένους, σε αγροτικές περιοχές, επικαλούμενοι ότι εκπροσωπούν την Ένωση Αγρινίου.
Το τελευταίο διάστημα, εν όψει και της έναρξης των νέων προγραμμάτων του ΠΑΑ, έχουν αναπτύξει δράση σε διάφορες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, δε λείπουν δε οι περιπτώσεις που κατάφεραν να εξαπατήσουν πολίτες.
Η Ένωση Αγρινίου, με ανακοίνωση της, γνωστοποιεί ότι ουδεμία σχέση έχει με τέτοιες πρακτικές και καλεί τους παραγωγούς ποτέ, σε κανέναν και για κανένα λόγο να μην δίνουν χρήματα.
Σε περίπτωση που κάποιος τους προσεγγίσει ζητώντας τους χρήματα δήθεν για ενισχύσεις ή ένταξη σε προγράμματα, να επικοινωνούν αμέσως με τον Συνεταιρισμό στο 2641.0.32299 ή 2441.0.69007 και με την Αστυνομία, όπου οφείλουν να καταγγέλλουν το περιστατικό, προκειμένου οι διωκτικές αρχές να μπορέσουν πιο εύκολα και γρηγορότερα να εντοπίσουν τους απατεώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες

NEXT PAGE