links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Διευθύντρια της Αντιπροεδρίας η Ζαβογιάννη από την Αμφιλοχία


Η πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία, η Ηρώ Ζαβογιάννη, αναλαμβάνει πλέον το απαιτητικό έργο της διεύθυνσης του γραφείου του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη. Όπως αποκαλύπτει ο «Βηματοδότης», ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης αναβάθμισε από μετακλητή υπάλληλο που υπηρετούσε στο πολιτικό του γραφείο σε θέση Διευθύντριας του Πολιτικού Γραφείου του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης.
Η κυρία Ζαβογιάννη, 33 ετών, γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Αμφιλοχία, ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησε τις σπουδές της στην Αθήνα και την Αγγλία. Πάντως αν και ο τίτλος του νέου πόστου που αναλαμβάνει η κα Ζαβογιάννη είναι κάπως βαρύγδουπος, μάλλον δεν θα έχει πολλή δουλειά, αν κρίνει κανείς πως ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης είναι «εξαφανισμένος» εδώ και πολλούς μήνες…
Αναλυτικά όσα γράφει ο «Βηματοδότης»:
Ηρώ-Ζαβογιάννη

«Η Ηρώ Ζαβογιάννη, η οποία από το Νοέμβριο του 2015 παρείχε τις υπηρεσίες της στην Αντιπροεδρία της Κυβέρνησης και πλέον αναλαμβάνει το απαιτητικό έργο της διεύθυνσης του γραφείου του Αντιπροέδρου. Αλλά η εκπάγλου καλλονής (!) κ. Ζαβογιάννη, 33 ετών, εμφανίζεται ατρόμητη στην δουλειά και έχει εμπειρία από τη δημόσια υπηρεσία. Η ίδια υπήρξε υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές και υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης του βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλη Κυριακάκη.

Η κ. Ζαβογιάννη μπορεί κάλλιστα να καυχιέται ότι είναι η συνεργάτιδα κυβερνητικού αξιωματούχου με τα περισσότερα… μεταπτυχιακά. Τρία παρακαλώ. Περισσότερα απ΄αυτά της κυρίας Αχτσιόγλου. Εκτός από το πτυχίο που διαθέτει από το Πολιτικό της Νομικής Αθηνών διαθέτει μεταπτυχιακό στα «Ανθρώπινα Δικαιώματα» από το Πανεπιστήμιο του Κέντ, μεταπτυχιακό στην «Πολιτική Επιστήμη και Κοινωνιολογία» από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακό στη «Διεθνή Ιατρική: Διαχείριση Κρίσεων Υγείας» από το ίδιο πανεπιστημιακό ίδρυμα».
 http://www.agrinioculture.gr/2017/01/11/diefthintria-tis-antiproedrias-i-zavogianni-apo-tin-amfilochia/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE