ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017

Ανεκδοτάκια!!

Ο Αδάμ, η Εύα και ο Έλληνας

Είναι ένας Άγγλος, ένα Γάλλος και ένας Έλληνας στο μουσείο και κοιτάζουν ένα πίνακα με τον Αδάμ και την Εύα... Ο Άγγλος: Κοιτάξτε τη γαλήνη και την ηρεμία που κυριαρχεί στα πρόσωπά τους. Σίγουρα πρέπει να ήταν Άγγλοι. Ο Γάλλος: Μα τι λες, κοίτα τα κορμιά τους πόσο ωραία είναι μέσα στη γύμvια τους. Πρέπει να
ήταν Γάλλοι. Λέει και ο Έλληνας: Ρε σεις, τι λέτε; Δεν έχουν ρούχα, δεν έχουν στέγη, έχουν μόνο ένα μήλο για να φάνε και τους λένε πως αυτό είναι ο παράδεισος. Σίγουρα είναι Έλληνες!

18χρονη στον γυναικολόγο με τη μητέρα της 

Μια γυναίκα πηγαίνει την δεκαοχτάχρονη κόρη της στον γιατρό... Λοιπόν, κυρία μου, ποιο είναι το πρόβλημα;», ρωτά ο γιατρός. Η κόρη μου, η Καιτούλα. Εχει αρχίσει να παίρνει βάρος και το
πρωί έχει αναγούλες…» Ο γιατρός εξετάζει την Καιτούλα και μετά γυρίζει στη μητέρα της και λέει: Δεν ξέρω πως να σας το πω, κυρία μου, αλλά η Καιτούλα σας είναι έγκυος. Περίπου 4 μηνών θα έλεγα!» Η μητέρα απορεί: Έγκυος; Δεν είναι δυνατόν! Η κόρη μου δεν βρέθηκε ποτέ μόνη της με άντρα!!! Έτσι δεν είναι, κούκλα μου;» Έτσι, μαμά. Ούτε με φίλησε άντρας ποτέ!» Ο γιατρός γυρνάει προς το παράθυρο και μένει εκεί κοιτάζοντας έξω. Μετά από πέντε λεπτά η μητέρα ρωτάει: Συμβαίνει κάτι, γιατρέ;»

Και ο γιατρός: Οχι. Απλώς την τελευταία φορά που έγινε κάτι ανάλογο, ένα αστέρι φάνηκε στην Ανατολή και από κει ήρθαν τρεις σοφοί μάγοι… Ε, αυτή τη φορά δεν θα το χάσω με τίποτα!!!» 

Αναδημοσίευση: www.exodos.club

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE