ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016

Ελεύθερος ο καταδικασθείς για σατανισμό, Ασημάκης Κατσούλας ...[video]

http://www.parapolitika.gr/images/thumbs_large//2016-12/ujQAmxbIZJYEmfg3Zoxj.jpg
Ελεύθερος αφέθηκε σήμερα το μεσημέρι από τις φυλακές Αγιάς Χανίων, μετά από 25 χρόνια κάθειρξης και αλλεπάλληλες αιτήσεις αποφυλάκισης ο Ασημάκης Κατσούλας. Στη διάρκεια της κράτησής του στα Χανιά, δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα σε εργαζομένους ή συγκρατούμενους του, σύμφωνα με την ιστοσελίδα zarpanews.gr.

Υπενθυμίζεται πως τον Ιούνιο του 1995 ολόκληρη η Ελλάδα είχε συγκλονιστεί από τα εγκλήματα τριών νεαρών σατανιστών, οι οποίοι δολοφόνησαν δύο γυναίκες (μια 14χρονη και μια 28χρονη) σε τελετές μαύρης μαγείας.

Ο Ασημάκης Κατσούλας, ο Μάνος Δημητροκάλης και η Δήμητρα Μαργέτη απασχόλησαν την κοινή γνώμη και έκαναν τους πάντες να ανατριχιάσουν με τις περιγραφές των φρικιαστικών εγκλημάτων τους.
Να σημειωθεί ότι ο Κατσούλας και ο Δημητροκάλης ομολόγησαν τα εγκλήματά τους, ενώ η Δήμητρα Μαργέτη κατηγορήθηκε για συνέργεια.

Ξεσπούν οι συγγενείς των θυμάτων των σατανιστών για την αποφυλάκιση Κατσούλα [Βίντεο]

Έντονες αντιδράσεις στους συγγενείς των θυμάτων των «σατανιστών της Παλλήνης» προκαλεί η αποφυλάκιση του Ασημάκη Κατσούλα από τις αγροτικές φυλακές Χανίων.

«Τα ισόβια στην Ελλάδα δεν σημαίνουν για πάντα, όμως την αδελφή μου δεν θα την έχουμε κοντά μας για πάντα» δήλωσε η Αναστασία Συροπούλου. Η αδελφή της Θεοδώρας Συροπούλου, που δολοφονήθηκε από τον Ασημάκη Κατσούλα και τον Μανώλη Δημητροκάλη στη θέση Σέσι στο Κορωπί τον Αύγουστο του 1992, ανέφερε επίσης «μπορεί να το επαναλάβει. Μπορεί να συνεχίσει αυτό που έκαναν, να δολοφονεί».
Δείτε το βίντεο του ALPHA:

Πηγή: www.parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE