links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Δέος για τα «ματωμένα χέρια» του Αγίου Νεκταρίου

 Δέος για τα «ματωμένα χέρια» του Αγίου Νεκταρίου
Δέος και προβληματισμό προκαλεί η ενημέρωση που έγινε στην Ιερά Μητρόπολη της Ρόδου, τόσο από πιστούς όσο και από τον ιερέα – θεολόγο της Λίνδου πάτερ Σπυρίδωνα, ότι αντίκρισε την εικόνα που βρίσκεται στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου που βρίσκεται στην περιοχή Ψάλτος, να έχει «ματώσει» στο κάτω μέρος.

Ο π. Σπυρίδων αναφέρει στην Espresso ότι: «Μία κυρία το είδε πρώτη και φώναξε "γιατί μουντζουρώσατε την εικόνα". Τότε όλοι στρέψαμε το βλέμμα μας στον Άγιο Νεκτάριο».

Ο ίδιος λέει ότι «ξαφνικά η εικόνα άρχισε να βγάζει μύρο και το ίδιο βράδυ έγινε αγρυπνία. Τη Δευτέρα το πρωί ξαναέβγαλε μύρο και ευωδίασε όλη η εκκλησία».
Όπως σημειώνει «είναι θαύμα, μια προειδοποίηση ότι κάτι θα συμβεί».
Η καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο Αιγαίου Μαίρη Καμπουροπούλου έσπευσε να δει την εικόνα και λέει ότι ότι πρόκειται για μια πλαστικοποιημένη εικόνα και δεν μπορεί να έχει βάλει κάποιος χρώμα ούτε και να περάσει υγρασία. Ωστόσο χρειάζεται ειδική διαδικασία για να διαπιστωθεί γιατί κοκκίνισαν τα χέρια.

Όπως φαίνεται και από το φωτορεπορτάζ που εξασφάλισε η «ΡΟΔΙΑΚΗ» στο κάτω μέρος της εικόνας του Αγίου Νεκταρίου φαίνονται να είναι τα χέρια του κόκκινα!
Το γεγονός έχει διαδοθεί ήδη σε ολόκληρη την περιοχή και δεκάδες είναι οι πιστοί που σπεύδουν να προσκυνήσουν και να ανάψουν ένα κεράκι.
2c705ad7f0a649f251b3504a1072eab3 da508ea2a264a3cda7240133a831b29a
Πηγή ανάρτησης: www.newsbeast.gr


 

2 σχόλια:

NEXT PAGE