ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

«Θανάσιμη καταδίωξη 2»: Ιγκουάνα Vs φίδια!!! [video]


Πριν από λίγες ημέρες, έκανε θραύση στο Διαδίκτυο βίντεο από το ντοκιμαντέρ Planet Earth 2 του BBC, όπου φίδια κυνηγούσαν ιγκουάνα, σε μια «κινηματογραφική» καταδίωξη, που συνοδεύτηκε από αντίστοιχα κινηματογραφική μουσική.

Το μικρό ιγκουάνα, το οποίο μόλις είχε βγει από το αυγό του, φαίνεται να κάνει μια απίστευτη κούρσα, ενώ δεκάδες φίδια αναδύονται γύρω και του επιτίθενται.

 BBC
 Σε συνέχεια του εν λόγω εντυπωσιακού βίντεο, το BBC έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερο παρεμφερές υλικό. Όπως είπε στον Independent ο Μάθιου Μιτς, ένας εκ των μοντέρ, «υπήρχε τόσο πολύ καλό υλικό, που δεν μπορούσαμε να πούμε την ιστορία μόνο ενός ιγκουάνα, οπότε βρήκαμε έναν τρόπο να χρησιμοποιήσουμε όλες τις καλές σκηνές κυνηγιού».
BBC
Σε «behind the scenes» βίντεο φαίνονται εικόνες από περισσότερα ιγκουάνα που δέχονται την επίθεση φιδιών. Σημειώνεται πως, όπως επισημαίνουν οι συντελεστές του βίντεο, είναι η πρώτη φορά που καταγράφονται φίδια να κυνηγούν μαζικά- ωστόσο, όπως υπογραμμίζεται, δεν λειτουργούν συντονισμένα/ ως ομάδα, αλλά το καθένα μόνο του- και κάποιες φορές τα βάζουν και μεταξύ τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE