links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Μουσουλμάνοι ντυθείτε ακόμη και ιερείς και ετοιμαστείτε για χτυπήματα [βίντεο]

117645-b
Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Από τον περασμένο Σεπτέμβριο έχει παρατηρηθεί στα κοινωνικά δίκτυα πολλά μηνύματα από μουσουλμάνους της Ευρώπης που όλα σε γενικές γραμμές καλούν τον μουσουλμανικό πληθυσμό να είναι σε εγρήγορση και έτοιμος για να αναλάβει δράση στα γεγονότα που επέρχονται.
Χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα ενός ιμάμη που καλεί τους πιστούς να μεταμφιεστούν ακόμα και ως ιερείς για να ξεγελάσουν τις αρχές και να μπορούν να χτυπήσουν τους στόχους τους πιο εύκολα. Όπως αναφέρεται ο προφήτης τους υπόσχεται ότι όσο πιο πολλούς χτυπήσουν τόσο πιο μεγάλο θα είναι το μπόνους για τον παράδεισο και… τόσο πιο πολλά ουρί (ωραίες παρθένες) θα τους περιμένουν εκεί.
twitter-muslim-violence
Μουσουλμάνος κληρικός έδωσε την άδεια σε μουσουλμάνους να ντύνονται κληρικοί ή ραβίνοι για να διεξάγουν επιθέσεις τζιχάντ. Όπως εξηγεί ένας Σαουδάραβας κληρικός, ο Walid al-Wadaan, αυτό γίνεται διότι ο προφήτης Μοχάμεντ επιτρέπει τα ψέματα στη μάχη για να φέρει συμφιλίωση μεταξύ προσώπων, όπως στη διήγηση ενός συζύγου προς τη σύζυγο ή μιας συζύγου προς τον σύζυγο (σε μια διαστρεβλωμένη μορφή για να φέρει ειρήνη μεταξύ τους). Αυτό βρίσκεται στο Σαχίχ Μουσλίμ, δηλαδή στη συλλογή αυθεντικών χαντίθ του ιμάμη Μουσλίμ, αριθ. 6303.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE