links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Βαλτινός στην καταγωγή ο 15χρονος που έχασε τη ζωή του στη Μυτιλήνη

dimitra-marios.jpg
Μάριος Χουλιάρας 15 ετών  και   Δήμητρα Χατζηγιαννάκη  16 ετών

Η προχθεσινή τραγωδία στη Μυτιλήνη, όπου δύο νέα παιδιά βρήκαν έχασαν τη ζωή τους μετά τη βουτιά θανάτου που έκανε στο λιμάνι το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκλονίζει το πανελλήνιο. Ωστόσο η τραγωδία έχει και Αιτωλοακαρνανική διάσταση.
Νεκροί είναι ο Μάριος Χουλιάρας 15 ετών  και η Δήμητρα Χατζηγιαννάκη, 16 ετών . Ο Μάριος και η Δήμητρα είχαν σχέση μεταξύ τους και φίλοι και γνωστοί μιλούν για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του agriniopress.gr o 15 χρονος  Μάριος Χουλιάρας καταγόταν  από το Παλαιό Χαλκιόπουλο του Βάλτου του δήμου Αμφιλοχίας.
Ζούσε μόνιμα στην Αγιάσο  με τα αδέρφια και τη μητέρα του ενώ είχε χάσει από μικρός τον πατέρα που καταγόταν από το Παλαιό Χαλκιόπουλο.
Όπως είναι φυσικό η τραγωδία έχει προκαλέσει μεγάλη θλίψη και στο χωριό  του Βάλτου.
Όλα έγιναν ξημερώματα Δευτέρας,  λίγο μετά τις τρεις, όταν το αυτοκίνητο από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε μέσα στη θάλασσα. Αμέσως ψαράδες που βρίσκονταν στο λιμάνι, αλλά και μετανάστες βούτηξαν στο νερό για να σώσουν τα παιδιά.
Τα τρία από αυτά κατάφεραν να βγουν από το όχημα, όχι όμως και η Δήμητρα με τον Μάριο, που εγκλωβίστηκαν στο εσωτερικό του, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο και να ανασυρθούν νεκρά.
Ο 15χρονος Μάριος ήταν ο αδερφός του 20χρονου οδηγού, ενώ μαζί τους στο αυτοκίνητο (στην πίσω θέση) ήταν και ο δίδυμος αδερφός του Μάριου (ο οποίος γλύτωσε).

http://www.star.gr/storage/photos/w_800px/201612/lesvosnews3-3.jpg

Πως συνέβη το δυστύχημα
Όπως αναφέρει το star.gr Μετά από διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο λίγα μέτρα από το σημείο της τραγωδίας, οι δυο 20χρονοι, οι δυο 15χρονοι και το 16χρονο κορίτσι μπήκαν στο αυτοκίνητο για να επιστρέψουν από νυχτερινό κέντρο όπου βρίσκονταν.
Λίγα μέτρα από το παλιό Δημαρχείο, στο ύψος του ιστορικού καφενείου «Πανελλήνιον» στην προκυμαία, το αυτοκίνητο που κατευθυνόταν με μεγάλη ταχύτητα από την πλατεία Σαπφούς προς το Δημοτικό Θέατρο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ανέβηκε στο διπλό κράσπεδο του πεζοδρομίου και βούτηξε στη θάλασσα.

Ο 15 χρονος  Μάριος Χουλιάρας
Προηγουμένως προσέκρουσε με ορμή σε μεταλλικό αλιευτικό σκάφος.
Οδηγός ήταν ένας 20χρονος με συνοδηγό τον δεύτερο 20χρονο. Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου ήταν τα 15χρονα δίδυμα αγόρια, αδέλφια του 20χρονου οδηγού και η 16χρονη Δήμητρα Χατζηγιαννάκη.
Οι δυο 20χρονοι πρόλαβαν και άνοιξαν τις πόρτες του δίθυρου αυτοκινήτου. Με τη βοήθεια ενός άνδρα του Λιμενικού που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο λιμάνι και έπεσε στη θάλασσα, αλλά και τριών μεταναστών, που επίσης έτυχε να είναι στο σημείο, βγήκαν από το βυθισμένο αυτοκίνητο τα τρία παιδιά (οι δυο 20χρονοι και ο ένας 15χρονος) που είχαν εγκλωβιστεί.
Μετά από προσπάθειες κατάφεραν να διασώσουν τον έναν 15χρονο. Τα άλλα δυο παιδιά ανασύρθηκαν νεκρά αργότερα.
Και οι τρεις διασωθέντες νοσηλεύονται τραυματισμένοι και σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.
Η υπόθεση διερευνάται από το Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, καθώς και η πληροφορία ότι τόσο οι δυο ενήλικες, όσο και οι τρεις ανήλικοι, λίγη ώρα πριν το συμβάν διασκέδαζαν σε κέντρο διασκέδασης, λίγες εκατοντάδες μέτρα από το σημείο του ατυχήματος.

Aνάρτηση από: agriniopress.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE