links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Σταματούν τα δρομολόγια των Ferry boat στο πορθμείο Ρίου – Αντιρρίου

Σταματούν τα δρομολόγια των Ferry boat στο πορθμείο Ρίου – Αντιρρίου
Κανένα δρομολόγιο πλοίου δεν θα γίνεται από σήμερα, 1η Νοεμβρίου, και στο εξής από τα μεσάνυχτα μέχρι και το πρωί στις έξι της επομένης, στο πορθμείο Ρίου – Αντιρρίου. Την ημέρα, τα δρομολόγια θα εκτελούνται κάθε μισή ώρα.
Το νέο πρόγραμμα των δρομολογίων οφείλεται στο γεγονός ότι πλέον στην πορθμειακή γραμμή έχουν παραμείνει πέντε πλοία, ενώ το καλοκαίρι ήταν δρομολογημένα 11 φεριμπόουτ.
Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλαν ο Δήμαρχος Ναυπακτίας, Παναγιώτης Λουκόπουλος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου, Αντώνης Φράγκος προς τον Γενικό Γραμματέα ΥΕΝ και τη διεύθυνση θαλάσσιων συγκοινωνιών του Υπουργείου Ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών για την αποχώρηση των αμφίδρομων Ferry boat.

Πληροφορηθήκαμε με μεγάλη μας έκπληξη ότι για τον μήνα Νοέμβριο δεν έχουν μέχρι σήμερα δηλωθεί ποια αμφίδρομα ferry-boat θα εξυπηρετούν την πορθμειακή γραμμή Ρίου – Αντιρρίου.
Δεδομένου ότι για την εύρυθμη λειτουργία της γραμμής, η οποία πλην των οχημάτων εξυπηρετεί δωρεάν και πλήθος πεζών, τόσο φοιτητών που φοιτούν στο ΤΕΙ που ευρίσκεται στο Αντίρριο, όσο και πολλών συμπολιτών μας που δραστηριοποιούνται στην Πάτρα, η ύπαρξη των συγκεκριμένων ferry – boat είναι επιβεβλημένη.
Το θέμα χρήζει άμεσης επέμβασης και επίλυσης.
Η υποβάθμιση της Πορθμειακής γραμμής Ρίου – Αντιρρίου πρέπει να σταματήσει και παρακαλούμε για τις δικές Σας ενέργειες προκειμένου να δρομολογηθεί άμεσα η άφιξη και λειτουργία των αμφίδρομων ferry boat στην Πορθμειακή γραμμή Ρίου – Αντιρρίου.

                                       Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας                                      
Παναγιώτης Λουκόπουλος
Ο Πρόεδρος
του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου
e-maistros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE