links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Απίστευτοι άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο

Απίστευτοι άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους που του χάρισαν παγκόσμια ρεκόρ

Από: newsbeast.gr
Μια γυναίκα που τραβά ένα λεωφορείο με επιβάτες με τα μαλλιά της, ένας άνδρας που τρέφεται με μέταλλα και κατάφερε να καταναλώσει ένα αεροπλάνο τύπου Τσέσνα, ο 20χρονος που μπορεί να βάλει στο στόμα του και να το γυρίσει ένα κουτί αναψυκτικό, ένας γιαπωνεζος που έχει κάνει πάνω από 3.οοο εφευρέσεις, είναι μερικές μόνο από τις περιπτώσεις ανθρώπων που δεν συναντάς καθημερινά στη ζωή σου.
Ο καθένας έχει την δική του ιστορία αλλά και το δικό του χαρακτηριστικό που τον συνοδεύει και τον κάνει ξεχωριστό. Μάλιστα η ιδιαιτερότητα τους κατάφερε να τους χαρίσει και μια θέση στη λίστα με τα παγκόσμια ρεκόρ.
http://www.newsbeast.gr/weird/arthro/2435179/apistefti-anthropi-ap-olo-ton-kosmo

Francisco Domingo Joaquim - Ο άνθρωπος με το τεράστιο στόμα

francisco
Ο 20χρονος Francisco Domingo Joaquim, τραβά τα βλέμματα όλων με μια μόνο κίνηση. Ο νεαρός από την Ανγκόλα έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο για τις διαστάσεις του στόματος του. Το στόμα του έχει μέγεθος 17 εκατοστά. Ο Francisco, ή αλλιώς "Chiquinho", έκανε για πρώτη φορά την εμφάνιση του σε σόου της ιταλικής τηλεόρασης, όπου κατάφερε με το στόμα του να τους αφήσει όλους… με το στόμα ανοιχτό. Αυτή η ιδιαιτερότητα κατάφερε να του χαρίσει και μια θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες. Ο ίδιος χαρούμενος είχε δηλώσει: «το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα».

http://www.newsbeast.gr/weird/arthro/2435179/apistefti-anthropi-ap-olo-ton-kosmo

Zlata - H γυναίκα λάστιχο

33
Μπορεί για τους περισσότερους ανθρώπου να είναι σχεδόν ακατόρθωτο να πιάσουν τις άκρες των δαχτύλων στα πόδια τους, για την Julia Günthel ή αλλιώς την γυναίκα λάστιχο όμως αποτελεί παιχνιδάκι. Η Zlata όπως είναι γνωστή, το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι απλά να φέρει τα πόδια της στο κεφάλι της. Η ρωσικής καταγωγής νεαρή γυναίκα, πρώην γυμνάστρια, είναι τόσο ευλύγιστη που μπορεί να χωρέσει τον εαυτό της σε ένα κουτί 50 εκατοστών, κάνοντας με τον τρόπο αυτό πολλά παγκόσμια ρεκόρ.
10
«Είναι πολύ φυσικό για μένα να κάνω αυτές τις πόζες. Μερικές φορές μπορεί να νιώθω λίγο περίεργα, ειδικά αν πρέπει να μείνω σε μια δύσκολη στάση για αρκετή ώρα, όταν για παράδειγμα κάνω κάποια φωτογράφιση. Αλλά κατά τ’ άλλα είναι κάτι πολύ φυσικό για μέρα», έχει δηλώσει η ίδια που ζει και εργάζεται στη Γερμανία.

http://www.newsbeast.gr/weird/arthro/2435179/apistefti-anthropi-ap-olo-ton-kosmo

Yoshiro Nakamatsu

wrdppl08
Ειδική περίπτωση ανθρώπου αποτελεί και ο Yoshiro Nakamatsu ή αλλιώς γνωστός και ως δρ. Νάκα-Ματς. Πρόκειται για έναν Ιάπωνα εφευρέτη ο οποίος κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ στον αριθμό των εφευρέσεων. Συγκεκριμένα, ότι έχει κάνει περισσότερες από 3.000, μεταξύ των οποίον βρίσκονται το floppy disk και τα παπούτσια με ελατήρια PyonPyon. Παράλληλα ο Νακαμάτσου, έχει φωτογραφήσει και έπειτα αναλύσει κάθε γεύμα που έχει καταναλώσει τα τελευταία 34 χρόνια, ενώ όπως έχει δηλώσει στόχος του είναι να ζήσει μέχρι τα 140.
http://www.newsbeast.gr/weird/arthro/2435179/apistefti-anthropi-ap-olo-ton-kosmo

Michele Kobke

wrdppl6
Η 26χρονη Michele Kobke τα τελευταία χρόνια έχει γίνει αχώριστη με τους κορσέδες με έναν και μοναδικό σκοπό, να αποκτήσει μέση δαχτυλίδι. Η νεαρή κοπέλα από το Βερολίνο μέσα σε μια τριετία μίκρυνε τη μέση της, από τα 64 στα 40 εκατοστά ενώ συνεχίζει, καθώς θέλει να φτάσει στα 38 εκατοστά.
wrdppl7
Οι γιατροί από τη μεριά τους έχουν επισημάνει πολλές φορές πως η μέση των 80 εκατοστών μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας, όπως εκείνα που σχετίζονται με τις καρδιαγγειακές παθήσεις. Η ίδια πάντως θεωρεί πως έχει την τέλεια θηλυκή φιγούρα

http://www.newsbeast.gr/weird/arthro/2435179/apistefti-anthropi-ap-olo-ton-kosmo

Michel Lotito

wrdppl9
Ο Michel Lotito γεννήθηκε το 1950 στο Γκρενόμπλ της Γαλλίας και από πολύ μικρός ξεκίνησε να τρώει ασυνήθιστα πράγματα. Στα 16 του χρόνια προσέλκυσε το ενδιαφέρον του κόσμου όταν άρχισε να καταναλώνει μεγάλες ποσότητες μετάλλων. Μεταξύ των περίεργων γευμάτων του ήταν ένα αεροπλάνο τύπου Τσέσνα, για το οποίο χρειάσθηκε δύο ολόκληρα χρόνια για να το καταναλώσει.
Το συγκεκριμένο γεγονός του χάρισε και μια θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες. Το περίεργο στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι δεν αρρώστησε ποτέ από τα υλικά τα οποία κατανάλωνε, ενώ οι γιατροί που τον είχαν εξετάσει κατά περιόδους, διαπίστωσαν ότι το στομάχι του έχει το διπλάσιο πάχος από ότι ενός κανονικού ανθρώπου. Πέθανε από φυσικά αίτια σε ηλικία 57 ετών.

http://www.newsbeast.gr/weird/arthro/2435179/apistefti-anthropi-ap-olo-ton-kosmo

Sadhu Amar Bharati

wrdppl12
Μια μέρα του 1973, ο Ινδός γκουρού Sadhu Amar Bharati σε μια ακραία ένδειξη θρησκευτικής ευλάβειας σήκωσε το χέρι του ψηλά για να τιμήσει τον θεό Σίβα. Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο ίδιος το χέρι του εξακολουθεί να είναι στην ίδια θέση για 41 ολόκληρα χρόνια. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα όπως λέει «οι πόνοι ήταν αφόρητοι αλλά ο Σίβα μου έδινε δύναμη να μην κατεβάσω ούτε πόντο το χέρι μου.» Σήμερα το δεξί του χέρι έχει καταστεί άχρηστο, καθώς δεν μπορεί να το κουνήσει καθόλου.
wrdppl3
Το χέρι του σήμερα είναι απλά ένα κομμάτι από δέρμα και οστά, ωστόσο, έχει γίνει σύμβολο για τους πιστούς του θεού Σίβα στην Ινδία. Ο Sadhu Amar Bharati άφησε πίσω την κανονική ζωή που ζούσε. Είχε οικογένεια, γυναίκα, παιδιά, σπίτι αλλά μία μέρα αποφάσισε να αφήσει τα πάντα και να ζήσει μια μοναχική ζωή, προσηλωμένος στις θρησκευτικές του πεποιθήσεις.

http://www.newsbeast.gr/weird/arthro/2435179/apistefti-anthropi-ap-olo-ton-kosmo

Romario Dos Santos Alves

wrdppl11
Ο Romario Dos Santos Alves έθεσε σε κίνδυνο ακόμη και την ζωή του, για να καταφέρει να μοιάζει στο γνωστό πράσινο μεταλλαγμένο και υπερφουσκωμένο χαρακτήρα της Marvel, Hulk. Για να αποκτήσει το εξωπραγματικό σώμα ξεκίνησε τις εκχύσεις λαδιού και αλκοόλ με βελόνες που χρησιμοποιούνται στους ταύρους. Πρόκειται για ένα ενέσιμο κοκτέιλ synthol, το οποίο χορηγείται απευθείας στους μυς, προκαλώντας διόγκωση. Η αλόγιστη χρήση του όμως εκτός από δυσμορφία στο σώμα μπορεί να έχει και θανάσιμες συνέπειες για την υγεία.
«Η γυναίκα μου όταν έμαθε την αλήθεια μου είπε ότι θα με άφηνε αν δεν σταματούσα. Έπεσα σε κατάθλιψη και έκανα απόπειρα αυτοκτονίας, με τη γυναίκα μου να είναι έξι μηνών έγκυος. Ο γιατρός μου είχε πει ότι θα έπρεπε πιθανότατα να ακρωτηριαστούν τα χέρια μου, καθώς από τη χρήση του synthol είχαν δημιουργηθεί συνθετικές πέτρες σε αυτά», δήλωσε ο Romario οποίος υπέστη και οξεία νεφρική ανεπάρκεια λόγω των τοξινών από το συνθετικό έλαιο.
 
«Όλα ήταν έτοιμα για την επέμβαση. Δόξα τον Θεό, την τελευταία στιγμή ο γιατρός μου είπε τελικά ότι δεν ήταν απαραίτητος ο ακρωτηριασμός αφού υπήρχε τρόπος να διαλυθούν οι πέτρες», έχει αναφέρει σε παλιότερες δηλώσεις του. Πλέον ζει μια φυσιολογική ζωή με την γυναίκα του και τον γιο του αν και το σώμα του εξωτερικά παραμένει στην ίδια κατάσταση.

http://www.newsbeast.gr/weird/arthro/2435179/apistefti-anthropi-ap-olo-ton-kosmo

Asha Rani

wrdppl5
H Asha Rani αποτελεί μια σύγχρονη Ραπουνζέλ. Η κοπέλα από την Ινδία ανακοινώθηκε ως η επίσημη κάτοχος του ρεκόρ για το βαρύτερο όχημα που τράβηξε μία γυναίκα με τα μαλλιά της. Είναι γνωστή για τα καταπληκτικά κατορθώματά της, στα οποία χρησιμοποιεί τη δύναμη των δοντιών της, των αυτιών της και τώρα και των μαλλιών της. Τα παγκόσμια ρεκόρ που κατέχει αφορούν όλα σε μετακινήσεις  υπέρογκων αντικειμένων.
Ένα από τα ξεχωριστά ρεκόρ της, ήταν εκείνο όπου το όχημα κατάφερε να τραβήξει ένα διώροφο λεωφορείο, σαν αυτά που κυκλοφορούν στους δρόμους του Λονδίνου. Για να το καταστήσουν ακόμη πιο βαρύ υπήρχαν μέσα 32 επιβάτες. H Asha Rani έδεσε δύο πλεξούδες μαζί με μία θηλειά που συνδεόταν με το λεωφορείο και ξεκίνησε να το τραβάει με τα μαλλιά της.
 

http://www.newsbeast.gr/weird/arthro/2435179/apistefti-anthropi-ap-olo-ton-kosmo

Peter Weber Jr

wrdppl10
Ο Peter Weber Jr είναι ο γηραιότερος πιλότος στον κόσμο, ο οποίος είναι ηλικίας 96 χρόνων. Ο Peter ζει στην Καλιφόρνια και είναι πιλότος εδώ και 73 χρόνια. Μάλιστα συνηθίζει ακόμη να πετάει δύο φορές το μήνα. Τον Μάρτιο του 2015 μια πτήση κοντά στην περιοχή του Σακραμέντο του χάρισε μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.
 

http://www.newsbeast.gr/weird/arthro/2435179/apistefti-anthropi-ap-olo-ton-kosmo

Zhang Ruifang

wrdppl13
Η Κινέζα Zhang Ruifang έμεινε στην ιστορία ως η γυναίκα με το κέρατο στο κεφάλι. Η ηλικιωμένη γυναίκα διαπίστωσε μια μέρα έκπληκτη ότι άρχισε να φυτρώνει ένα κέρατο στο μέτωπο της. Το περίεργο εξόγκωμα, σύμφωνα με τους γιατρούς που την είχαν εξετάσει οφείλονταν σε μια δερματική ασθένεια. Για καλή της τύχη το εξόγκωμα δεν προκαλούσε πόνο, οπότε έμαθε να ζει με αυτό.

http://www.newsbeast.gr/weird/arthro/2435179/apistefti-anthropi-ap-olo-ton-kosmo



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE