ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016

“Ελεύθερη Πατρίδα” ένα νέο κόμμα, έκανε την εμφάνισή του...

http://eleftheripatrida.gr/
Το πολιτικό κίνημα του κάθε σκεπτόμενου Έλληνα που αγαπά την Πατρίδα του και θέλει να ζήσει ελεύθερα - όπως παραδόθηκε από το αίμα των μαρτύρων και των ηρώων της !
Σήμερα, που η απογοήτευση, η απόγνωση και η θλίψη έχουν φωλιάσει στις καρδιές των Ελλήνων και που το απόλυτο σκοτάδι έχει απλωθεί μπροστά στα μάτια τους, ξεπροβάλλει μέσα από την καμένη γη, το κόμμα της “Ελεύθερης Πατρίδας”.
Η “Ελεύθερη Πατρίδα” δεν είναι ένα κόμμα από αυτά που δημιουργούνται κάθε λίγο και λιγάκι. Είναι ένα κόμμα που σχεδιάστηκε για να αναλάβει την εξουσία την “επόμενη μέρα” για να μη βρεθεί ο ελληνικός λαός έρμαιο των παγκοσμιητών και των πολυεθνικών.
Δημιουργήθηκε από ανθρώπους με ηθική και αξίες που στόχο έχουν να βάλουν ξανά την Ελλάδα στο δρόμο της ιστορίας.
Απευθύνετε σε αγνούς πατριώτες, σε καλούς χριστιανούς, σε ανθρώπους που έχουν θάρρος, ανοιχτό μυαλό και όραμα για να εργαστούμε όλοι μαζί συλλογικά και να φέρουμε την Ελλάδα εκεί που της αξίζει, στην κορυφή.
Μέχρι τώρα οι ισχυροί του κόσμου και αυτοί που κυβερνούσαν και συνεχίζουν να κυβερνούν την Ελλάδα δεν είχαν αντίπαλο στη χώρα μας. Από σήμερα για πρώτη φορά στην ιστορία του νέου ελληνικού κράτους, υπάρχει αντίπαλος και λέγεται “Ελεύθερη Πατρίδα”.
Καλή δύναμη σε όλους.
Ηλίας Ευαγγελόπουλος

 

Τό έμβλημά μας

EPA daphni Modified
Έμβλημα του κόμματος είναι ένα κυανό περιστέρι, με το αριστερό του φτερό κόκκινο, κινούμενο προς τα εμπρός με ορμή, κρατώντας στο ράμφος του ένα κλάδο δάφνης. Κάτω και δεξιά της παράστασης βρίσκεται η ονομασία ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ με κεφαλαία γαλάζια γράμματα.
Το κυανό και γαλάζιο χρώμα συμβολίζουν τη θάλασσα και τον ουρανό της πατρίδας μας, ενώ το κόκκινο του αριστερού φτερού την διαχρονικά μαρτυρική προσφορά αίματος των Ελλήνων για την ελευθερία. Η κίνηση προς τα εμπρός συμβολίζει την συνέχεια του Ελληνισμού στο διάβα της πολυχιλιόχρονης ιστορίας του και την συνεχιζόμενη προσφορά του στην ανθρωπότητα. Το ίδιο το περιστέρι, ως ταχυδρόμος της καλής είδησης και ευαγγελιστής της ειρήνης, με τον κλάδο δάφνης, συμβολίζει την δόξα και την αιωνιότητα του Ελληνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE