links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

21 Νοεμβρίου, η εορτή των Ενόπλων μας Δυνάμεων (video)

 Η Παναγία κι οι Ένοπλες δυνάμεις πάντα στο πλευρό των Ελλήνων

Κάθε χρόνο στις 21 Νοεμβρίου οι Έλληνες γιορτάζουν τα Εισόδια της Θεοτόκου, την είσοδο δηλαδή της Παναγίας στον ναό για πρώτη φορά στην ηλικία των 3 ετών. Αλλά επειδή ως γνωστόν πρόκειται για την αγαπημένη Αγία των Ελλήνων, που συνδέεται άρρηκτά με τον απανταχού Ελληνισμό, την ίδια μέρα τιμούμε τις Ένοπλες Δυνάμεις μας!

Οι Ενοπλες Δυνάμεις ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμες να υπερασπιστούν την πατρίδα τους έχοντας πάντα στο πλευρό τους την αιώνια Προστάτιδα των Ελλήνων… Ημέρα που μας υπενθυμίζει ποιοι ήταν εκείνοι που στάθηκαν στο πλευρό μας στις δύσκολες συγκυρίες που αντιμετωπίσαμε…
http://2.bp.blogspot.com/-q2qhkmDx5Do/UKzrevWq_vI/AAAAAAAArjs/0NSksNlcZdU/s640/20121120_eisodia_large.jpg
Μέ Οδηγό τήν Παναγία μας , πανέτοιμες οι Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας, πανίσχυρες γιά νά αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε απειλή από όπου καί εάν προέρχεται, πού νά επιβουλεύεται τήν Εθνική μας ακεραιότητα !!
Οι ένοπλες δυνάμεις, άνδρες των οποίων έχουν πολεμήσει μέχρις εσχατων και η αγαπημένη Αγία των Ελλήνων, την οποία η παράδοσή μας έχει συνδέσει αμέτρητες φορές με τις λύπες αλλά και τις χαρές μας. Χρόνια Πολλά και πάνω απ” όλα Καλά στους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες αλλά και στις Ένοπλες Δυνάμεις μας!
 
«Οι φοβερές σημαίες, ξεδιπλωθείτε στον αέρα !» ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟ blog
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE