links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Πρόταση για χορηγία της Super League από το κανάλι του Μαρινάκη

Μαρινάκης
Η εταιρία "ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ ΑΕ", κάτοχος μιας από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες καναλιού πανελλαδικής εμβέλειας, ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, ενδιαφέρεται για τη χορηγία του πρωταθλήματος της Super League


Επιστολή προς τον πρόεδρο της Super League, Γιώργο Στράτο, απέστειλε η εταιρία "ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ ΑΕ", η οποία αποτελεί έναν από τους τέσσερις υπερθεματιστές για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες πανελλαδική εμβέλειας, με σκοπό τη συνάντηση για συζήτηση σχετικά με την κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος.
Η εταιρία συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη εκπροσωπείται στην επιστολή από τη Φωτεινή Υψηλάντη (που βρίσκεται στο ΔΣ μαζί με τον Γιάννη Βρέντζο). Στο κείμενο αναφέρεται ότι στο ραντεβού θα αναλυθούν οι όροι και οι παροχές που θα αφορούν σε πιθανή χορηγία. Μάλιστα, τονίζεται ότι μετά από αυτήν τη συνάντηση, που αναμένεται να γίνει μέχρι την Τετάρτη, η χορηγική πρόταση θα είναι "άμεση".

Η επιστολή εστάλη το μεσημέρι της Δευτέρας, την ημέρα που λήγει η προθεσμία του ΟΠΑΠ προς τη Super League για να απαντήσει στην πρόταση που έχει κάνει για χορηγία, και προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές οι αντιδράσεις από την πλευρά της λίγκας και των μελών της, πλην του Ολυμπιακού.
Στον πρωταθλητή Ελλάδας υποστηρίζουν ότι δεν πρόκειται για θέμα που τους αφορά άμεσα, ωστόσο υπογραμμίζουν ότι "η προσφορά του ΟΠΑΠ είναι τόσο χαμηλή θα πρέπει να δουν κι άλλες εταιρείες τη δυνατότητα να δώσουν ονομασία και χορηγία στο πρωτάθλημα".

Απορρίφθηκε η πρόταση του ΟΠΑΠ

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες ζητήθηκε από την συγκεκριμένη εταιρία και τον ΟΠΑΠ να καταθέσουν φακέλους με την πρόταση τους μέχρι την Παρασκευή  7/10 στις 14:30, ώστε να ανοιχτούν την ερχόμενη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου.
Οι δύο προτάσεις του ΟΠΑΠ (1,5 για τη σεζόν 2016-17 και από 2 εκατ. ευρώ για κάθε μία από τις τρεις επόμενες περιόδους η πρώτη και διετή συμφωνία με 1,5 εκατ. ευρώ για την τρέχουσα σεζόν, 2 εκατ. ευρώ για την επόμενη) για τους οποίους ο Οργανισμός είχε δώσει διορία μέχρι σήμερα, απορρίφθηκαν.
logo ros
www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE