ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

Απειλητικά σημειώματα σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - ''Εσείς θα πεθάνετε πρώτοι'' [εικόνες]

Τα σημειώματα ήταν τυλιγμένα σε μικρούς κυλίνδρους και πιασμένα με λάστιχο. Αντιδράσεις και έντονος προβληματισμός για το περιεχόμενό τους...
Υβριστικά και απειλητικά σημειώματα εναντίον δύο βουλευτών Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκαν προχθές το μεσημέρι πεταμένα έξω από τα γραφεία της εφημερίδας Ταχυδρόμος του Βόλου.
Ο αγνωστος δράστης καταφέρεται εναντίον των δύο εκ των τριών Βουλευτών Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλλή και Αλ. Μεϊκόπουλου.
Το διπλό απειλητικό σημείωμα ήταν γραμμένο σε υπολογιστή και τυπωμένο σε χαρτί Α4. Ηταν τυλιγμένα σε μικρούς κυλίνδρους και πιασμένα με λάστιχο.
Βρέθηκαν πεταμένα μπροστά από την κεντρική πόρτα των γραφείων της εφημερίδας απέναντι από το ασανσέρ. Ξετυλίγοντας το χαρτί, διάβαζε κανείς το μήνυμα: «Ανέντιμοι, υποκριτές, ψεύτες και απατεώνες εσείς υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ είστε ό,τι χειρότερο αντάμωσε ο ελληνικός λαός, στη δίνη ανά τους αιώνες. Η Ελλάδα δεν είναι Βενεζουέλα. Μπαλή και Μεϊκόπουλε προδότες των προγόνων σας εσείς θα πεθάνετε πρώτοι απ’ αυτή την ταραχή».
Οι υπεύθυνοι της εφημερίδας ενημέρωσαν για το συμβάν την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου. Αστυνομικός της υπηρεσίας έσπευσε άμεσα στα γραφεία και παρέλαβε τα δύο σημειώματα, με τις έρευνες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη...

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος ΒόλουΑρχική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE