ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016

Αιτωλοακαρνανία: Πολύμηνες οι ποινές φυλάκισης για τους τρεις ληστές

Δικάστηκαν  οι τρεις Αλβανοί για την κλοπή  των 10.000 ευρώ περίπου, που διέπραξαν σε λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Τίρανα.  λίγο έξω από την Αμφιλοχία στην περιοχή Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας.
Οι τρεις αλλοδαποί αποδέχτηκαν τις κατηγορίες που αντιμετώπισαν δηλώνοντας ένοχοι και  πέραν της κλοπής ήταν η παράνομη οπλοφορία για τον έναν και παράνομη είσοδο στην χώρα για τον 25χρονο και τον 35χρονο.
Οι ποινές που επιβλήθηκαν είναι 41 μήνες φυλάκιση για τον 24χρονο, 45 μήνες για τον 35χρονο και 40 μήνες για τον 43χρονο.
Ο ένας εκ των καταδικασθέντων εργαζόταν ως υπάλληλος της εταιρείας στην οποία ανήκει το λεωφορείο όπου έγινε η κλοπή και γνώριζε τα δρομολόγια και τις στάσεις των λεωφορείων. Για αυτό το  λόγο εξετάζεται η εμπλοκή και άλλων ατόμων.
Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν,  στο τερματικό της Αστυνομίας φαίνεται να έχει  εμπλακεί σε ληστεία που έγινε στα Καμίνια του Πειραιά    στις    2 Σεπτεμβρίου. έτσι τα σχετικά στοιχεία έχουν σταλεί στην αστυνομική υπηρεσία που ασχολείται με την συγκεκριμένη ληστεία.
Οι τρεις δράστες πρόκειται να οδηγηθούν στις φυλακές.
Σύνταξη: Νίκη Παπαδούλα από: www.ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες

NEXT PAGE