links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Κι ενώ η Ιόνια οδός προχωρά, ανησυχία, για το δρόμο Άκτιο- Αμβρακία!

Πρέβεζα: Κι ενώ η Ιόνια οδός προχωρά, ανησυχία, για το δρόμο Άκτιο- Αμβρακία! Κι ενώ με γοργούς ρυθμούς προχωρά, το έργο της Ιονίας οδού, από φορείς και πολίτες  της Πρέβεζας, της Λευκάδας, αλλά και της Αιτωλοακαρνανίας, υπάρχει έκδηλη ανησυχία, για το έργο του δρόμου Άκτιο- Αμβρακία. 

Είναι ένα έργο που έχει τεθεί ως προτεραιότητα για την περιοχή μας, για περισσότερο από μία δεκαπενταετία πριν. 

Μάλιστα, ο Πρεβεζάνος γενικός γραμματέας του τότε ΥΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Τρυφωνίδης, είχε κάνει μεγάλη προσπάθεια γι' αυτό το έργο. 

Όσο αυτό το έργο δεν προχωρά, τόσο οι φόβοι μεγαλώνουν ότι θα μπει στο περιθώριο, μιας και την ίδια στιγμή προχωρά με γοργούς ρυθμούς το μεγάλο έργο της Ιονίας οδού. 

Η ανησυχία για τη στασιμότητα του έργου, εκφράστηκε σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας, ο οποίος υπογράμμισε και την αναγκαιότητα και την σπουδαιότητα να προχωρήσει αυτό το έργο για την περιοχή μας, εκφράζοντας παράλληλα την ανησυχία του. 

Αυτό που ωστόσο έδειξε να τον ενοχλεί και να τον φοβίζει περισσότερο, είναι η στωικότητα με την οποία αντιμετωπίζεται η στασιμότητα από τους τοπικούς φορείς, που δεν αντιδρούν με σθένος και με μαχητικότητα. 

"Αν ήταν ο Γιαννούλης δήμαρχος Πρέβεζας, θα είχε κλείσει αεροδρόμιο, Σήραγγα και δεν συμμαζεύεται, για να πιέσει έτσι ώστε να προχωρήσει το έργο του δρόμου Άκτιο- Αμβρακία, που είναι εύκολα μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας, πόσο σημαντικό είναι για την περιοχή μας." 

Μας είπε χαρακτηριστικά. Συμφωνούμε και πιστεύουμε ότι η περιοχή μας, σε συνεννόηση και με τους φορείς των γειτονικών περιοχών, θα πρέπει να διεκδικήσουν δυναμικά, την ολοκλήρωση του έργου Άκτιο- Αμβρακία. 

tomistinenimerosi.gr   epirusblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE